Foto: Publicitātes foto
Pazīstamā iluzioniste Jeļena Paļčevska, romānu "Atrast viņu" un "Kāzas vēl jāsagaida" autore, ir pabeigusi darbu pie savas trešās grāmatas. Rakstniece vēršas pie saviem lasītājiem ar piedāvājumu pasūtīt romāna drukāto versiju mēnesi pirms tā iznākšanas.

Jauno Jeļenas grāmatu sauc "IT mīlestība". Šo darbu autore veltījusi visiem tiem, kuri netic sev, netic saviem spēkiem.

"IT mīlestība" stāsta par rīdzinieci Mariju. Grāmatas sākumā lasītāji ierauga savā dzīvē sapinušos talantīgu meiteni, kuru visi uzskata par neveiksminieci. Grāmatas beigās, pateicoties labajai sirdij un mīlestībai pret darbu, liktenis atalgo meiteni divkārši.

"Katrs mans romāns – tas ir ne tikai stāsts par mīlestību, bet arī par kādu problēmu un tās risinājumu," saka Jeļena Paļčevska. "Grāmatas "IT mīlestība" galvenā tēma ir unikālas spējas, kuras mīt katrā no mums! Atklājot tās, mēs sevi programmējam laimei. Galvenais – nepadoties!"

Tie nav tikai vārdi – rakstnieces pašas piemērs rāda, ka ir jāiet uz savu mērķi, ja esi atradis savu aicinājumu. Pirmais Jeļenas romāns "Atrast viņu" tika izdots 2021. gada sākumā, daļēji pateicoties iepriekšpārdošanai:

"Grāmatu uzrakstīju 2020. gada vidū, un tad sākās krīze, kas saistīta ar pandēmiju," saka Jeļena. "Man nebija lieku līdzekļu tipogrāfijas izdevumu apmaksai, un es izziņoju, ka potenciālie lasītāji grāmatu var nopirkt jau iepriekš, tādējādi palīdzot man apmaksāt tipogrāfijas pakalpojumus."

Tā kā Jeļenas debijas grāmata "Atrast viņu" iekļuva "Latvijas Grāmata" topa bestselleru skaitā, autorei izdevās savākt naudu otrā romāna izdošanai. Lasītāji ar nepacietību gaidīja autores nākamo darbu, un romāns "Kāzas vēl jāsagaida" arī kļuva par vienu no visvairāk lasītajiem darbiem Latvijas bibliotēkās.

Jeļena cerēja, ka trešās grāmatas rašanās brīdī pandēmija būs beigusies un atsāksies pasākumi, kuros viņa nopelnīs līdzekļus romāna izdošanai. Taču šovbizness Latvijā ir apstājies. Tāpēc Jeļena piedāvā saviem lasītājiem veikt romāna "IT mīlestība" iepriekšēju pirkumu mājaslapā www.palchevski.lv.

Iluzioniste Jeļena Paļčevska ir daudzkārtēja starptautisko konkursu laureāte, patenta "Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma apmeklētāju apkalpošanas ierīkošana" līdzautore, svētku pasākumu organizatore un vadītāja. Jeļena ir beigusi Transporta un sakaru institūta Ekonomikas fakultāti, kulinārijas tehnikumu, ir piedalījusies daudzu šovu veidošanā teātros, "Eirovīzijas" dziesmu konkursam, kā arī ir sadarbojusies ar pasaulē pazīstamiem zīmoliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!