Foto: Mango

Kamēr daudzas sievietes pirmssvētku drudzī steidz uzsākt dažādas ekspresdiētas, lai ielīstu izvēlētajos svinību tērpos, operdziedātāja Inese Galante (attēlā) atklāj divus no pašas iecienītajiem tievēšanas paņēmieniem.

"Esmu sev izvēlējusies tos notievēšanas veidus, kuri visvairāk atbilst manam dzīvesveidam un kuri nepārvērš šo tā jau nebūt vieglo procesu par īstām mocībām," žurnālam L'Officiel skaidrojusi operdziedātāja.

Pirmā Galantes notievēšanas metode ir ajūrvēdu kūrvietu apmeklēšana, kur notiekot veselīga organisma attīrīšana, kā rezultātā arī pazūd liekais svars - pēc nedēļas klīnikā bikses kļūstot vismaz par izmēru lielākas.

Kursa laikā no ēdienkartes pilnībā tiek svītrota gaļa, miltu izstrādājumi, siers, kafija un šokolāde, bet to vietā stājas svaigi dārzeņi, lēcas, zirņi, pupas un rīsi.

"Vienā ēdienreizē atļauts apēst tik daudz ēdiena, cik satilpst vienā, neprātīgas bada sajūtas gadījumā - divās - plaukstās. Tajā pašā laikā ir ļoti daudz jādzer un visu laiku jākustas," ajurvēdas ēšanas pamatprincipus skaidrojusi Galante.

Otra Galantes iemīļotā notievēšanas metode ir olbaltumvielu diēta - dienā jāapēdot 250 grami liesa biezpiena ar ēdamkaroti kliju un karoti medus vai ievārījuma.

"Dienā var vienkārši pagrauzt salātlapas. Jābūt trim ēdienreizēm, pauze starp tām - piecas stundas. Katru dienu jāizdzer glāze nātru tējas, lai uzturētu imunitāti. Vēl var dzer dārzeņu buljonu," skaidrojusi Galante.

Šo operdziedātājas ieteikto diētu var ieturēt trīs nedēļas, bet pēc tam obligāti jāievēro pārtraukums, un pēc tam atkal var atgriezties pie diētas.

"vislielāko efektu panāksiet, ja šo diētu apvienosiet ar saunas apmeklēšanu un sporta nodarbībām. Es vislabprātāk nodarbojos ar peldēšanu," žurnālam L'Officiel atklājusi Galante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!