Foto: Privātais arhīvs
Permanentā grima meistarei, fitnesa entuziastei un influencerei Jutai Jemeļjanovai pēc vairāku mēnešu neredzēšanās atkal izdevies satikt savu mīļoto vīrieti.

Šā gada martā, kad pasaulē valdīja stingri pandēmijas ierobežojumi, daiļā Juta atrada viltīgu veidu, kā nokļūt ASV – tur dzīvo viņas sirdsāķītis, fitnesa treneris Juris Kupris, Ņujorkas latvietis, ar kuru Jutai pēc šķiršanās no Ginta Valdmaņa nodibinājās mīlas attiecības.

Nodzīvojusi Amerikā pilnus trīs mēnešus, Valdmane pārbrauca mājās, bet nu mīlnieki atkal satikušies – jau otro reizi šogad! Jemeļjanova un Kupris satikušies senājā Dubrovniki pilsētā Horvātijā. Pozējot Adrijas jūras fonā, skaistais pāris svin savu atkalredzēšanos.

Jemeļjanova jau šā gada pavasarī pašmāju dzīvesstila presei vēstīja, ka viņai un Jurim ir nopietni plāni kopābūšanai, turklāt Kupris iecerējis mīļoto "aizvilināt prom no Latvijas". Vīrietis ir ASV pilsonis, viņš latviski nerunā. Kupris ir fitnesa treneris, bijis profesionāls "Nascar" sacīkšu braucējs. Šobrīd viņš ASV būvē savu veselības centru.

Jau vēstīts, ka pēc šķiršanās no fitnesa entuziasta Ginta Valdmaņa Juta atteicās no Valdmaņa uzvārda un pārgāja savā meitas uzvārdā, vienlaikus "Instagram" platformā skaistule joprojām influencē ar Valdmanes uzvārdu.

Juta Jemeļjanova pirms 13 gadiem piedalījās LNT šovā "Latvijas princese", tā iemantojot atpazīstamību. Vēlāk viņa apprecējās ar fitnesa skaituli Gintu Valdmani, tiekot nokristīti par skaistāko fitnesa pāri Latvijā. Valdmaņu laulība ilga deviņus gadus, pāris izšķīrās 2020. gada vasarā. Valdmanis apņēmis otro sievu, kura jau drīzumā laidīs pasaulē abu pirmdzimto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!