Foto: Kadrs no video

Populārā pašmāju influencere, TV šovu dalībniece un tīkla mārketinga uzņēmēja Katrīne Sauliete parūpējusies par atsevišķu dzīvokli savām nepilngadīgajām meitām Kerijai un Kortnijai. Tas darīts ģimenes ērtību labad, Sauliete ziņo "Instagram" īsajos video, izvedot ekskursijā pa jauno mitekli.

Deviņus gadus vecā Kortnija un drīz jau 13 gadu vecumu sasniegusī Kerija ir Katrīnes un hokejista Kaspara Saulieša atvases, kuras bauda īstas rūpes arī pēc vecāku laulības izjukšanas. Nu meitenes tikušas pie sava atsevišķa dzīvoklīša, "Instagram" platformā vēsta Sauliete.

Māsu dzīvoklītī ir eleganta vannasistaba, neliela viesistaba, maza guļamistaba un virtuvīte ar visām ērtībām. Sauliete savus video sāka ar saimniecības preču iepirkšanu: māte parūpējusies gan par jauniem virtuves traukiem, gan dažādām ēdamlietām, tostarp pusfabrikātiem, kā arī citām sadzīvē nepieciešamām lietām. Par visu kopā viņa samaksājusi 344 eiro.

Sauliete saviem teju 56 tūkstošiem sekotāju instagramā arīdzan pastāstījusi, kāpēc pieņemts lēmums meitām īrēt savu atsevišķu uzturēšanās vietu. "Mums tas nedaudz atvieglos ikdienu, jo ir atsākušies pulciņi. Skola beidzas vienos divos, pulciņi sākas piecos, viss notiek Teikā, bet mēs dzīvojam Pārdaugavā. Tagad būs pašām savs dzīvoklītis, kur pabūt tās stundas, atpūsties, izmācīties un vakarā braukt mājās. Ja man bērnībā būtu pašai savs dzīvoklītis, būtu jautri," rūpes par meitām skaidro influencere.

"Esmu sajūsmā, ka komforts būs viņām un komforts man," komentē Sauliete, no nama loga filmējot mājās nākošo meitu Keriju: "Re, kur nāk jaunā dzīvokļa īpašniece!"

Sauliešu pāra meitas ārpus skolas ir aktīvi nodarbināti bērni – meitenes gan dzied, gan vingro. Pēc vecāku šķiršanās hokejists Saulietis palika dzīvot mājā Teikā, bet Katrīne mitinās Pārdaugavā kopā ar savu draugu Pēteri. Tās ir arī pastāvīgās mājas Kerijai un Kortnijai. Kaspara Saulieša miteklis Teikā izlikts īrei par 630 eiro mēnesī, liecina informācija sludinājumu portālā Ss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!