Foto: Kadrs no video/Privātais arhīvs
Influencere Laura Ķīse, kura saviem vienaudžiem interneta vidē pazīstama kā Laurlācis, Vidusjūrā šķīrās no mākslīgā skaistuma – laiska pelde sāļajā ūdenī beidzās ar matiem saujā un prom peldošām skropstām.

Kanāla "STV Pirmā!" šova "Četri uz koferiem" ietvaros šā gada jūlijā vairākas šovu zvaigznes devās ceļojumā uz Grieķiju. Līdzās Laurim Reinikam un Magonei Šutovienei izbraukumā devās arī Laura Ķīse, vairāk zināma kā influencere Laurlācis. Laurai "Instagram" platformā seko vairāk nekā 56 tūkstoši interesentu, un ceļojumu šovs nonācis arī TV ekrānos.

Pelde siltajā Vidusjūrā Laurai beigusies visai amizanti, proti, ūdenī palika viņas mākslīgais skaistums – pieliktie mati un mākslīgās skropstas, kas sāka atdalīties. "Kurš būtu domājis, ka iet peldēties ar pilnu seju kosmētikas un pieliktiem matiem, kuri paliek slapji un smagi, īsti nevar," tagad gudrāka kļuvusi jauniete. Peldoties viņas mati palika pašas saujā, bet skropstas aizpeldēja viļņos...

"Meitenēm tagad ir daudz liekā... Liekie mati 19 gados! Skropstas, vēl kaut kas. Nu, vai gan to vajag," epizodē sašutumu pauda daudz pieredzējusī šovu zvaigzne Magone, Lauras ceļojuma biedrene. Savukārt Lauris Reiniks steidza norādīt, ka Laurlācis arī bez "tām metru garajām skropstām" izskatās gana labi: "Viņa tāpat ir ļoti simpātiska meitene arī dabīgi!"
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!