Foto: Privātais arhīvs
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma žurnālam "Ieva" atklājusi, ka naudu pelna arī ar savu izskatu.

Izdevums "Ieva" šonedēļ tematiski izvērsis jautājumu par to, kāpēc sabiedrībā vairāk un mazāk zināmas sievietes sociālajos tīklos publisko savas "plikās" bildes. Rakstā vispusīgi analizēts seksīgo attēlu uzvaras gājiens, tostarp lūdzot komentāru virknei influenceru, starp kurām arī basketbolista Timmas šķirtā sieva Sana.

Sanai Timmai "Instagram" vietnē seko teju 13 tūkstoši interesentu. Sieviete regulāri publicē vēstījumus, kuros reklamē dažādus skaistumkopšanas produktus, kā arī lielu uzmanību atvēl kairinošu fotogrāfiju ievietošanai.

"Ja sievietei ir labs augums, viņa sporto un kopj sevi, kāpēc gan neatrādīt savu ķermeni bikini vai skaistā apakšveļā kā reklāmu, saņemot par to labu samaksu? Arī es ar savu izskatu varu nopelnīt, un manā profilā ir šādas fotogrāfijas – viss zināmās robežās, estētiski un gaumīgi. No tām nekautrējos – es vienkārši sevi mīlu, rūpējos par sevi un man patīk labi izskatīties. Tādas fotosesijas uzlabo garastāvokli un ceļ pašapziņu," Sana skaidro publikācijā "Ievā".

Sana Timma savulaik beigusi kosmetoloģijas skolu. Laikā, kad viņa bija kopā ar basketbolistu Timmu, Sana publiski bija paudusi, ka viņas profesija ir "sportista sieva". Šobrīd influencere audzina dēlu Kristianu, kurš nāca pasaulē mirkli pirms sportists ģimeni pameta Krievijā slavenās dziedātājas Annas Sedokovas dēļ. Krāpšanas skandāls un laulības šķiršana Sanai Timmai bijis liels pārdzīvojums, taču nu abu attiecības normalizējušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!