Foto: Privātais arhīvs

Gandrīz 40 tūkstoši skatījumu vienas diennakts laikā – tādi panākumi ir 23 gadus vecās uzņēmējas Elīnas Didrihsones deviņu minūšu garajam video "Instagram" platformā.

"Jau sen gribēju par šo ar tevi runāt," savus 69 tūkstošus sekotāju uzrunā šobrīd Latvijā visslavenākā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrihsone.

Viņa izveidojusi deviņu minūšu garu video, kurā atklāj savas dzīves veiksmes formulu. Emocionālais stāsts līdz pat asarām iedvesmojis daudzas viņa sekotājas, lasāms komentāros pie video.

Jaunā uzņēmēja nudien "influencē": viņa aicina savus fanus un arī nīdējus neskaust Didrihsones panākumus, bet gan pašiem beidzot ķerties pie savu sapņu realizēšanas, jo, iespējams, sekotāji var lietas darīt daudz labāk un ar vēl lielāku vērienu, nekā tas sanāk Elīnai pašai.

"Šis video nav tikai cilvēkiem, kuri mani apbrīno, bet arī tiem, kuri necieš manus storijus, kurus tracina katrs mans vārds, mans smaids. Es to saku ne jau ar naidu uz tevi, bet ar lielu mīlestību [..] Ļoti daudzi arī neapbrīno un mūs "heito"... Milzīgs paldies arī jums! Tas mums dod vēl lielāku sparu darīt 1000 reižu vairāk," par ažiotāžu ap viņu un veikalu teic Didrihsone.

Didrihsone skaidro, ka viņas dzīvi vada Dievs un ticība tam, ka Dievam ir lieli plāni attiecībā uz Elīnas personību. Taču tādi paši plāni Visuvarenajam ir arī uz citiem sekotājiem, tostarp tiem, kuri katru dienu vēro Elīnas "instastorijus" un viņas attēlus instagramā.

Viņa aicina cilvēkus padomāt pašiem par savu attieksmi pret dzīvi, kā arī izvirzīt augstus mērķus un tiekties pēc tiem, jo Dievs vienmēr redzēs un novērtēs savu bērnu centienus.

Jau vēstīts, ka Elīna Didrihsone kopā ar vīru Nauri saimnieko drēbju veikalā "Butterfly". Ģimenes uzņēmums interneta vidē izpelnījies nievas un nopēlumu par to, ka apģērbs esot nekvalitatīvs un daudz lētāk nopērkams citās vietnēs internetā. Didrihsone uzsver, ka bāzēs iepirktās drēbes ir ražotas Eiropas Savienībā, nevis Ķīnā, kā arī bizness atbilst visām Valsts ieņēmumu dienesta prasībām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!