Foto: Privātais arhīvs
Viens no pamanāmākajiem un aktīvākajiem mūsdienu pleibojiem ir amerikānis Dans Bilzerjans, kurš pirms daudziem gadiem pirmais aizsāka tradīciju sociālajos tīklos izrādīties ar bagātību un vētrainu uzdzīvi skaistu sieviešu kompānijā. Nesen aci pret aci ar viņu satikusies arī viena no populārākajām pašmāju "Instagram" modelēm Terēze Marija Kalmane (attēlā kreisajā pusē).

Bilzerjans, kura krāšņā dzīvesstila atspoguļojums "Instagram" tīklā ieinteresējis vairāk nekā 27 miljonus sekotāju, šobrīd kopā ar modeļu pulciņu atpūšas Itālijā. Pleiboja jaunākajā publiskotajā bildē redzama arī latviete Terēze. Aprakstā norādīts, ka bilde uzņemta Venēcijā.

Pērn rudenī Bilzerjans izveidoja kompāniju "Ignite Cannabis Co", kas tirgo dažādus uz marihuānas bāzes veidotus produktus – eļļas, lūpu balzamus, tinktūras, elektroniskās cigaretes.

Tieši daiļas "Instagram" modeles no visas pasaules ir Bilzerjana radītā uzņēmuma produkcijas reklāmas "sejas", un publiskajā telpā pieejamā informācija liecina, ka "Ignite Models" modeļu bāzē iekļuvusi arī Terēze, kura kopā ar citām meitenēm šomēnes piedalījusies fotosesijās Itālijā.

Latvietes foto blogam ir vairāk nekā 147 tūkstoši sekotāju, un Terēze specializējusies tieši erotisko bildīšu jomā.

Jau vēstīts, ka Bilzerjana slavas pirmsākumi meklējami pirms aptuveni desmit gadiem, kad viņš piedalījās Pasaules pokera sērijas finālā. Kāršu spēlē viņam gan pārāk labi neveicās, tomēr tieši viņš pamanījās nonākt starmešu gaismās un vēlāk kļūt par "Instagram" karali.

Tas, kā Bilzerjans ticis pie bagātības, joprojām līdz galam nav skaidrs, jo viņš par saviem ienākumiem runā nelabprāt. Savukārt ārzemju mediji noskaidrojuši, ka viņa tēvam Polam astoņdesmitajos gados piederējuši vairāki biznesi, kuru aizsegā tika īstenotas naudas atmazgāšanas shēmas un citas mahinācijas, par kurām vīrietis tika apcietināts. Šajos ziedu laikos viņš dēlam izveidoja trasta fondu.

Dans savulaik mēģinājis kļūt par jūras flotes kareivi, tomēr savas šerpās dabas un rupjās valodiņas dēļ vēlāk izmests no dienesta. Tagad Bilzerjans ar pilnu krūti bauda dzīvi un to atspoguļo sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

Love me some Italy

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jul 14, 2019 at 10:25pm PDT

View this post on Instagram

Field trip

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on May 9, 2019 at 6:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!