Foto: Privātais arhīvs

Latviešu mūziķis Intars Busulis pieķerts melos – viņš noklusējis, ka pandēmijas apstākļos Vecgadā līksmojis Maskavā ballītē kopā ar citām Krievijas slavenībām.

Izmeklēšanu veicis dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve", izveidojot publikāciju ar ekrānšāviņiem no sociālajiem tīkliem, kur mākslinieks redzams, ballējoties kopā ar krievu operdziedātāju Annu Ņetrebko.

Ņetrebko dažas dienas pirms gadu mijas no Austrijas ielidojusi Rīgā, un viņai neesot bijis ne jausmas, ka jāievēro desmit dienu pašizolācija Covid-19 pandēmijas dēļ. Tālāk māksliniece devusies uz Maskavu, kur tika svinēts Vecgada vakars. "Instagram" īsajos video pavīdējusi arī Intara Busuļa seja.

Vaicāts, vai tiešām mūziķis gada nogalē aizlidojis uz Krieviju, Busulis "Privātajai Dzīvei" sākotnēji teica, ka tur bijis 6. decembrī. Taču jau pēc tam pats Busulis instagramā publicējis kadru, kurā redzams, atrodoties privātajā lidmašīnā, un žurnālam atzinies, ka tomēr bijis Maskavā vēlāk, tostarp arī sagaidījis jauno gadu kopā ar Ņetrebko un citiem.

"Taisnība vien jums ir, mēs jauno gadu sagaidījām kopā. Bet es apsolīju to nekomentēt. Šajā laikā tomēr jābūt piesardzīgiem, jāiztiek bez liekas socializēšanās," skaidro Busulis. Mūziķis teic, ka pēc atgriešanās mājās ievērojis noteikumus un pašizolējies, kā arī veicis Covid-19 testus, kas izrādījušies negatīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!