Foto: Kadrs no video
Čigāni jeb romi vienmēr pratuši baudīt dzīvi ar pilnu krūti, jautroties, dejot un dziedāt pat skumjākajos brīžos un tam visam pa vidu vēl uzmundrināt citus. Arī precēties šie ļaudis prot ar vērienu.

Mediju ievērības lokā nonācis kāzu video, kurā iemūžināts, kā par precētu pāri kļuvuši 19 gadus vecā Eva un par viņu gadu vecākais Lukašs – čigāni no Slovākijas.

Kāzu video, kas šonedēļ publicēts vietnē "YouTube", īsā laikā izpelnījies lielu sabiedrības un mediju ievērību. Ne velti. Kā liecina sižets, jaunieši piedzīvojuši īstenas sapņu kāzas, kurās uzdzīves situsi augstu vilni un greznība burtiski žilbinājusi.

Mediji vēsta, ka kāzas notikušas Košices apgabala Mihalovcē. Līgava pie altāra vesta kleitā, kas mirdzējusi vienā zeltā, un zinātāji jau izskaitļojuši, ka tērpa vērtība varētu pārsniegt 170 tūkstošus eiro.

Līgavas greznais precību tērps bija papildināts ar krāšņām rotaslietām, zeltītām kurpēm un iespaidīgu kroni.

Svinības ilgušas četras dienas, un dzīres bijušas grandiozas. Līgavas tēvs vietējiem medijiem stāstījis, ka tās izmaksājušas 35 tūkstošus eiro.

Viesi nav varējuši sūdzēties par badu – galdi bijuši nokrauti ar dažādiem kārumiem un dzērieniem, bet pāra ciemiņus apkalpojuši vairāki viesmīļi. Savukārt par dančiem rūpējušies Slovākijā labi zināmi mūziķi.

Dzīru laikā izspēlēta arī kāda dīvaina tradīcija – svinību viesi līgavai pie tērpa sprauduši 500 eiro banknotes.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!