Foto: Bijušais Valsts policijas šefs Ints Ķuzis 2015. gadā un 2020. gadā. (Foto: LETA/DELFI)

Pagājis gads, kopš Ints Ķuzis atvadījās no Valsts policijas priekšnieka krēsla. Sarunā ar dzīvesstila žurnālu "Privātā Dzīve" Ķuzis pastāsta, kā viņam klājas patlaban.

Pēc aiziešanas no Valsts policijas Ints Ķuzis iesaistījās politikā, no partijas "Jaunā Vienotība" tiekot ievēlēts arī Rīgas domē.

Kā tagad atzīst Ķuzis, bijušo policistu – tāpat kā bijušo alkoholiķu – nav, tas esot uz mūžu. Sākotnēji viņam trūcis adrenalīns, ko pilnā mērā nodrošina darbs policijā, bet nu jau viņš ar visu apradis. Par aiziešanu no policijas viņš prātojis vairākus mēnešus, tas neesot bijis pēkšņi pieņemts lēmums vienā dienā atvadīties no darbavietas, kur nostrādāti 40 gadi. Taču arī sēdēt mājās ar mazbērniem viņš nebija gatavs, tāpēc devās politikā.

Fotoattēlos pie ziņām portālos itin labi var redzēt, ka Ķuzis kādreiz bija miesās stipri omulīgs, bet nu jau pāris gadus ir slaids. "Privātajai Dzīvei" domnieks atklāj, ka vissmagākais bijis 2015. gadā, kad svēris 150 kilogramus.

"Esmu sarucis gandrīz uz pusi, šobrīd sveru 88,5 kilogramus," atklāj Ķuzis un piebilst, ka svaru nomest palīdzējusi ēdienkartes maiņa un fiziskas kustības. "Nedaudz svara zaudēju arī slimības laikā. Man ir problēmas ar aizkuņģa dziedzeri. Tas nav nekas patīkams," intervijā skaidro bijušais Valsts policijas šefs. Notievējot nācies mainīt pilnībā visu garderobi.

Šobrīd dažkārt gadoties arī tā, ka citi uz ielas Ķuzi neatpazīst. "Taču pirms gadiem trim pastaigas laikā pie manis pienāca viens vīrietis un pateica man paldies par to, ka esmu viņu iesēdinājis [..]. Diemžēl, lai arī cik tas nebūtu skarbi, cietums daudziem ir kā šķīstītava, kā skola, kurā tu saproti, ka dzīvē kaut kas ir jāmaina," žurnālam teic Ķuzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!