Foto: Vida Press
Ārvalstu mediju ievērības lokā nonākuši šonedēļ tapuši foto, kuros iemūžināta amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (attēlā pa kreisi). Viņa piedalījusies pikantā bikini fotosesijā. Tabloīdi šausminās, ka tajā tapušās bildes izceļas ar īpaši lielu bezgaumību.

Tiek vēstīts, ka Vorda kādā gleznainā pludmalē Losandželosas pievārtē gozējusies tērpu dizainera Andrē Soriano darinātajos bikini. Skaista daba, pieticīgs apģērbs un šarmanta sieviete – tā, šķiet, ir kombinācija, kas nekad neliek vilties.

Tiesa, mediji sesijā tapušajiem kadriem veltījuši visai skarbu kritiku, un tiek lauzti šķēpi, kas pie tā vainojams – bezgaumīgie bikini, Vordas stīvās pozas vai fotogrāfa nemākulība.

Tabloīdi vēsta, ka šī dēvējama par visu laiku, iespējams, pašu neveiksmīgāko bikini fotosesiju. Žurnālisti gan izteikuši šaubas, ka tās galveno varoni Vordu tas varētu uztraukt – slavas kārā daiļava tik ļoti alkst publicitātes, ka savulaik viņa pati nopludināja savus kailfoto.

Daudzi Vordu, iespējams, atceras kā vienu no seriāla "Hameleonu rotaļas" zvaigznēm. No 1994. līdz 1996. gadam viņa tajā atveidoja Džesiku Foresteri. Savukārt vēlāk viņa piedalījusies seriālā "Boy Meets World" un citos TV projektos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!