Foto: Vida Press
Naktī no svētdienas uz pirmdienu Holivudā tika sadalītas "Oskara" balvas, bet pēc svinīgās ceremonijas pasākuma viesi pulcējās dažādos burziņos, no kuriem īstena zvaigžņu plejāde tradicionāli bija sanākusi izdevuma "Vanity Fair" rīkotajā ballītē.

Ikgadējā ballītē ierodas ne tikai iemīļotas un apbalvotas kinozvaigznes, bet arī seriālu aktieri, modeles, šovu zvaigznes, mūziķi un citi šovbiznesa pārstāvji.

Uz "Oskaru" ceremonijas sarkanā paklāja dāmas reti atļaujas parādīties apšaubāmos, izaicinošos tērpos, kas balansē uz vulgaritātes robežas. Savukārt pēc svinīgās ceremonijas daiļā dzimuma pārstāves parasti pārģērbjas un ballītē ierodas krietni vien brīvākā stilā.

Savukārt tās, kuras uz svinīgo zelta statuešu pasniegšanas ceremoniju nav bijušas ielūgtas, ballītē bieži vien iet uz pilnu banku, lai sev pievērstu visu uzmanību, kā to šogad izdarīja modele Kendela Džennera.

Arī daudzas kinozvaigznes pēc svinīgās ceremonijas atļaujas atkāpes no etiķetes un priecē ar dziļiem dekoltē, krāšņiem šķēlumiem, caurspīdīgiem audumiem un citiem pikantiem elementiem, kas pasvītro un izceļ sievišķību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!