Kopš miljardiera Donalda Trampa kļūšanas par ASV prezidentu viņa laulātā draudzene Melānija Trampa divas nedēļas no plašākas sabiedrības acīm bija nozudusi, bet aizvadītajās brīvdienās viņa atkal mirdzējusi blakus vīram.

Pēc Trampa ievēlēšanas ātri vien tapa zināms, ka Melānija neplāno pārcelties uz Vašingtonu, jo abu kopīgajam dēlam Baronam Ņujorkā jāpabeidz mācību gads, un māte nolēmusi palikt kopā ar atvasi.

Lai gan tika uzsvērts, ka tas Melānijai netraucēs pildīt publiskos pirmās lēdijas pienākumus, gandrīz divas nedēļas no bijušās modeles nebija ne ziņas, ne miņas. Tā kā pierasts, ka ASV prezidentu kundzes ir sociāli aktīvas un iesaistās dažādās iniciatīvās, šāda prombūtne daudzus mulsināja.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Melānija kopā ar vīru izgājusi sabiedrībā – abi iemūžināti Palmbīčas starptautiskajā lidostā, Sarkanā krusta pasākumā Trampam piederošajā atpūtas kompleksā un Trampa golfa klubā, kur abi vērojuši "Super Bowl" izcīņu.

Kā steidz vēstīt ārvalstu mediji, Trampu pāra uzvedība, pirmo reizi pēc inaugurācijas izejot sabiedrībā, likusi brīnīties par abu laulāto savstarpējām attiecībām – viņi vairījušies viens otram pieskarties un ieturējuši pieklājīgu distanci.

Palmbīčas lidostā gan abi uz brīdi sadevušies rokās, bet prezidents ātri vien atlaidis Melānijas plaukstu, un līdzīga situācija atkārtojusies arī Sarkanā krusta svinīgajā pasākumā. Abu atturība visvairāk acīs dūrusies, kad pāris ieradies uz "Super Bowl" skatīšanos – abi viens otru gluži vai ignorējuši un vakara gaitā Melānija arī vairākkārt manīta ar ļoti saīgušu sejas izteiksmi.

Runas par to, ka Trampu pāra attiecībās valda neierasti likumi, dedzīgi uzvirmoja inaugurācijas dienā, kad Tramps, tiekoties ar savu priekšgājēju Baraku Obamu un viņa kundzi, aizskrēja sievai pa priekšu un nelikās ne zinis par viņu, un tagad mēles tiek trītas ar jaunu sparu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!