Foto: DELFI

Olimpiskais čempions 3x3 basketbolā Agnis Čavars aizvēris sev daļēji piederošo restorānu "Street Food Station", šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Burgeru restorāns Pārdaugavā pastāvēja vien pusgadu.

Basketbolists, Tokijas olimpisko spēļu Latvijas komandas karognesējs Agnis Čavars kopā ar savu bērnības draugu, restorāna "Bergs" šefpavāru Nauri Jakuško pirms pusgada izveidoja burgeru restorānu "Street Food Station" Pārdaugavā, taču nu tas vairs nedarbojas. Pirmajās dienās pēc iestādes slēgšanas viņš juties čābīgi, bet nu jau kļūstot labāk.

Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro Čavars, lēmums burgernīcu slēgt pieņemts vēl pirms izšķirošā lēmuma tajā investēt patiešām lielus līdzekļus. "Neesam apmierināti ar esošo situāciju, un kopā ar partneri nolēmām – nav jēgas šobrīd investēt restorāna biznesā. Komunālie maksājumi arī arvien pieaug. Varbūt pēc kāda laika kaut ko atsāksim, bet šobrīd mums nav izdevīgi turpināt iesākto," teic Čavars.

Sportists arīdzan sasirdzis ar Covid-19 un šobrīd ārstējas. Viņš uzskata – ja nebūtu vakcinējies, slimības gaita būtu daudz smagāka. Vīruss arī bija iemesls, kādēļ Čavars neapmeklēja pagājušajā sestdienā aizvadīto sportistu godināšanas ceremoniju "Trīs zvaigžņu balva 2021".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!