Foto: Vida Press
Beidzot var skaļi uzgavilēt visas tās dāmas, kuras nav apmierinātas ar dabas dotajām mazajām krūtīm un baidās no silikona implantiem. Izgudrota metode, kā īsā laikā tikt pie brangiem apaļumiem. Tiesa, efekts ilgs vien 24 stundas.

Ārvalstu mediji vēsta, ka arvien vairāk pirmās klases slavenības, dodoties uz saviesīgu pasākumu tērpā ar dziļu dekoltē, savu sievišķīgo formu aprises uzlabo, veicot jaunu procedūru, kura šovbiznesa zvaigžņu vidū kļūst arvien populārāka.

Tiek ziņots, ka Ņujorkas plastikas ķirurgs Normens Rovs izgudrojis, kā palielināt krūtis, iztiekot bez operācijas un implantiem. Viņš ņēmis talkā to pašu sāls šķīdumu, kurš atrodams vienā no krūšu implantu paveidiem.

Ņujorkas daktera izgudrotā procedūra esot gaužām vienkārši - aptuveni viens litrs sāls šķīduma ar injekciju palīdzību tiek ievadīts zonā ap sievietes krūtīm. Procedūras ilgums ir aptuveni 20 minūtes, savukārt efekts saglabājas aptuveni diennakti.

Šādā veidā sievietēm iespējams tikt pie līdz pat diviem izmēriem lielākām krūtīm. Tiesa, procedūra atstās pamatīgu robu maciņā. Kā izdevumam atklājusi kāda dāma, kura palielinājusi pupiņus ar sāls injekciju palīdzību, šis prieciņš viņai izmaksājis aptuveni divus tūkstošus eiro.

Tiesa, vairāki dakteri brīdinājuši sievietes, ka procedūra tiek veikta ar ļoti lielu adatu, pēc kuras dūrieniem var sākties asiņošana vai pat infekcija. Tāpat līdz galam vēl nav izpētīts, kādu ietekmi uz ķermeni atstāj šī manipulācija, taču ASV plastikas ķirurgi pakalpojumu jau piedāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!