Foto: Privātais arhīvs
Pēc 13 gadu kopābūšanas un septiņiem gadiem laulībā nu šķiras fitnesa treneris Kārlis Birmanis un kulinārijas influencere Anna Birmane jeb Anna Panna, ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Iepazinušies agrā jaunībā – Annai bija 19 gadu, Kārlim 20 –, nu šķirtus ceļus iet treneris un kulinārijas speciāliste, kuri kopā pavadīja 13 gadus, no tiem septiņus laulībā. Pārim ir četrus gadus veca meitiņa Hanna, un pēc laulības šķiršanas procesa beigām vecāki solās palikt draugi.

"Mēs ilgi bijām kopā, daudz kopā pieredzējām un kādā brīdī sapratām, ka mums ir ļoti labas attiecības, bet – kā draugiem. Nospriedām, ka pēc tik ilgas kopdzīves prātīgākais būtu šīs attiecības saglabāt un uzturēt kontaktu mūsu meitas dēļ, nevis turpināt dzīvot kopā," žurnālam "Privātā Dzīve" skaidro Anna. Arī meitai paskaidrots, ka turpmāk viņai būs divas mājas.

Lēmumā par šķiršanos pāris bijis nelokāms, viņi nav klausījušies apkārtējo rekomendācijās. Pati Anna šobrīd jaunās attiecībās mesties negrib, taču neplānojot mūžu nodzīvot viena.

Kārlis Birmanis, kad pirms septiņiem gadiem precējās ar modes dizainera Bruno Birmaņa meitu, pieņēma šo uzvārdu kā savu; Birmanis veiksmīgi attīstījis karjeru kā sertificēts fitnesa treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!