Foto: LETA
Izšķīrušies Dailes teātra režisore Laura Groza un producents, "Rīgas cirka" radošais direktors Mārtiņš Ķibers.

Pēc astoņu gadu kopdzīves izjukusi Lauras Grozas un Mārtiņa Ķibera laulība, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns". Iepriekš, izejot sabiedrībā, abi apjūsmoti kā ļoti saskanīgs un saderīgs pāris, taču nu laulība šķirta arī oficiāli.

Groza žurnālam apliecina: nekas nav mūžīgs. Režisori māc arī neskaidrība par tālākajām gaitām profesijā. "Nu jau nākas vienkārši domāt par to, kā šajos apstākļos nodrošināt sev elementāru eksistenci," pauž Groza. Ar saņemto dīkstāves pabalstu godalgotajai režisorei pietiek tikai īres maksas segšanai un ēdienam sev un kaķim. Šobrīd Groza dzīvo no naudas, ko saņēmusi par vasaras beigās iestudēto izrādi Klaipēdas teātrī.

Režisore nav gatava atklāt, kādas nesaskaņas pārmāca viņas laulību un kāpēc attiecības ar kādreizējo naktskluba "Casablanca" īpašnieku izjukušas. "Esmu oficiāli izšķīrusies, šobrīd dzīvojam katrs savā mājsaimniecībā. Negribētu patlaban detalizēti neko par to stāstīt, tas salīdzinoši ir vēl pārāk svaigi, un šo tēmu nevajag tagad aiztikt," žurnālam "Kas Jauns" skaidro talantīgā māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!