Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris, gadu desmitiem par Holivudas siržu lauzēju dēvētais Šons Penns šķiras no savas trešās sievas Leilas Džordžas, kura pirms trim mēnešiem iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu.

Patlaban tiesā Malibu, Kalifornijā, rit 61 gadu vecā Šona Penna šķiršanās prāva. Oskarotais aktieris savu trešo sievu – par pašu 32 gadus jaunāko Austrālijā dzimušo aktrisi Leilu Džordžu – apprecējā 2020. gada vasarā visai slepenās kāzās, bet nu laulībai pienācis gals, ziņo "Mail Online". Novērots, ka Penss uz tiesas sēdēm nāk bez laulības gredzena.

Ar krietni jaunāko Leilu Džordžu aktrieris apprecējās pēc četru gadu kopābūšanas, taču sieva pirms trim mēnešiem iesniedza prasību par laulības šķiršanu. Kāpēc tā noticis, tabloīdiem nav zināms.

Pennam šīs bija trešās laulības. Iepriekš viņš bija precējies ar popmūzikas karalieni Madonnu, šī laulība gan ilga tikai četrus gadus un bija skandāliem bagāta. Četrpadsmtit gadus laulībā Penns nodzīvoja ar savu otro sievu Robinu Raitu; laulība ilga no 1996. līdz 2010. gadam.

Aktieris ir tēvs divām atvasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!