Foto: Publicitātes attēls
Par brīvas meitenes statusa atgūšanu paziņojusi Alīna, kuru TV skatītāji iepazina sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz...".

Populārajā šovā Alīna startēja tā otrajā sezonā 2018. gadā. Savas vaļsirdīgās uzvedības dēļ Alīna ātri vien iemantoja skatītāju simpātijas, kā arī nelabvēļus, kuriem atklātā sieviete nebija pa prātam.

Pēc šova Alīna par savu dzīvi vēstīja sociālajos tīklos, publiskojot savu dzīvi kā vientuļajai māmiņai ar diviem bērniem.

Tagad kolorītā dāma paziņojusi, ka beidzot izšķīrusies.

"Beidzot! Es izšķīros! Pēc pieciem gadiem bezjēdzīgā laulībā es esmu brīva. Tā ir kolosāla sajūta," vēsta Alīna, kurai pēc šova izdevies normalizēt savu dzīvi.

Iepriekš Alīna bija atkarīga no azartspēlēm, nesmādēja arī uzdzīvi un narkotikas. Alīna dzīvoja pastāvīgā naudas trūkumā, viņas mantas regulāri atradās lombardu plauktos.

Arī vīriešu izvēlē sieviete bija pieļāvusi kļūdas. Piemēram, kavalierus un vīrus Alīna atrada starp ieslodzījuma vietās esošiem puišiem.

Piedaloties raidījumā "Caur ērkšķiem uz..." kolorītās Alīnas mērķis bija atbrīvoties no azartspēļu atkarības un satikt sevis cienīgu vīrieti. Zināms, ka Alīna pati lūdza sevi iekļaut to cilvēku sarakstā, kuriem aizliegts ieiet spēļu zālēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!