Foto: Publicitātes foto

Arvien populārāka kļūst tradīcija katrā Latvijas pilsētā izvēlēties skaistāko puisi un meiteni – arī Jelgava nav izņēmums. Šobrīd jau noskaidroti desmit jaunieši, kuri vairāku mēnešu garumā cīnīsies konkursā Mis un misters Jelgava 2013.

Skaistumkonkurss tiek rīkots ar populārā Jelgavas naktskluba Tonuss atbalstu, un, kā vēsta izklaides vietas pārstāvji, oktobra beigās notika dalībnieku atlase, kurā tika izraudzīti pieci puiši un tikpat meitenes.

Šobrīd ar konkursantiem iespējams iepazīties naktskluba mājaslapā, kā arī nobalsot par savu simpātiju, taču rezultāti tiks apkopoti un skaistākais Jelgavas pāris, kurš balvā saņems ceļojumu no aģentūras N-Travel, noskaidrots tikai janvārī. Līdz tam jaunieši centīsies sevi pierādīt dažādos pārbaudījumos.

Divu mēnešu garumā konkursanti trenēsies, piedalīsies foto sesijās, kopīgi izklaidēsies, kā arī mācīsies kustēties un pasniegt sevi uz skatuves, un pirmais pārbaudījums gaidāms jau pavisam drīz - 23. novembrī, kad Tonusā notiks modes skate, kurā modeļu lomās iejutīsies visi desmit jaunieši.

Konkurss Mis un misters Jelgava norisināsies jau četrpadsmito gadu pēc kārtas, un, kā vēsta pasākuma organizatori, iepriekšējo gadu laureāti vēlāk ar atzīstamiem panākumiem startējuši arī starptautiska līmeņa konkursos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!