Foto: Publicitātes foto

Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet sadarbībā ar žurnālu FHM šovasar turpina pērn aizsākto tradīciju – konkursu Seksīgākais dibens, un tagad noskaidrotas četras sacensību finālistes.

Pieteikšanās sākās maijā, un meiteņu atsaucība bijusi visnotaļ liela - spēkus konkursā vēlējušās izmēģināt 30 daiļā dzimuma pārstāves, no kurām žūrijas pārstāvji izvēlējušies četras konkursa finālistes.

Finālā iekļuvušās meitenes piedalījušās erotiskā foto sesijā Liepājas pludmalē - viņas pozējušas zīmola Lauma Lingerie veļā, par meiteņu grimu un frizūrām rūpējusies Liepājas stiliste un modeļu aģentūras T-Models īpašniece Tatjana Jaremčuka, bet fotogrāfa pienākumus pildījis liepājnieks Jānis Reinfelds.

Uzvarētāja tiks noskaidrota, apkopojot interneta balsojumu un žūrijas vērtējumu, un balvā skaistākā dibentiņa īpašniece saņems ceļojumu no Liepājas tūrisma aģentūras Ap saule.

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota pagājušajā vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmo vietu ieguva rīdziniece Līva Bērziņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!