Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) norisinājās vērienīgākais pašmāju studentu konkurss Mis un misters RTU 2013, kurā par dažādiem tituliem sacentās desmit talantīgākie un pievilcīgākie šīs augstskolas studenti.

Finālisti skatītājiem bija sarūpējuši aizraujošu programmu, pārsteidzot ar profesionāli veidotiem individuāliem un kopīgiem priekšnesumiem. Tāpat jauniešu prezentēja savas personības, atbildot uz āķīgiem jautājumiem un demonstrējot video par sevi.

Lai noskaidrotu radošāko, atraktīvāko un pievilcīgāko RTU studenti un studentu, finālistus vērtēja žūrija, kuras sastāvā darbojās RTU Studentu kluba direktore Asja Visocka, RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, RTU Studentu parlamenta prezidents Juris Iljins, Latvijas Mākslas akadēmijas rektors profesors Aleksejs Naumovs, Swedbank jauniešu segmenta vadītāja Ieva Langenfelde un "Mis Latvija 2011" titula ieguvēja Eva Dombrovska.

Pēc visu dalībnieku izvērtēšanas žūrijas komisija atzina, ka titulu "Mis RTU 2013" pelnījusi  Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) studente Kristiāna Lauciņa-Veinere, savukārt par "Misteru RTU 2013" kļuva Transporta un mašīnzinību fakultātes students Uldis Zunda.

Konkursa norises laikā no decembra līdz pat finālam ikvienam bija iespēja atbalstīt savus favorītus, balsojot internetā - tur tika saņemtas vairāk nekā 18 000 balsu, un titulu "Mis RTU Simpātija 2013" pārliecinoši ieguva IEVF studente Kristiāna Lauciņa-Veinere, savukārt titulu "Misters RTU Simpātija" - Enerģētikas un elektrotehnikas students Gundars Āboliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!