Foto: LETA/Privātais arhīvs

Basketbolists Jānis Timma pēc ilgāka pārtraukuma saticis savu dēlēnu Kristianu, liecina viņa šķirtās sievas Sanas Timmas ieraksts sociālajā vietnē "Instagram".

Kā zināms, Jānis Timma uz Rīgu no Maskavas devās, lai piektdien palīdzētu Latvijas basketbola izlasei mačā ar Bulgāriju; diemžēl spēle latviešiem gandarījumu nesagādāja, komanda zaudēja – valstsvienība nespēja kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram.

Informācija interneta vidē liecina, ka Timma kopā ar sievu Annu joprojām atrodas Rīgā.

Tā, piemēram, Timmas bijusī sieva Sana publiskojusi vēstījumu, ka agri pamodusies – neraugoties uz to, ka mazulis ciemojas pie tēva un viņa varētu izgulēties. "Kad bērns ciemojas pie tēta, tad pamosties varu arī 6:00. Tik ļoti pierasts pie tā caurā miega, ka bez bērna izguļos jau piecās sešās stundās," savus sekotājus informē Sana Timma.

Jānis ar puisēnu otrdien pabijis arī pie Baltijas jūras.

Tikmēr "Instagram" īsajos video aktīva ir Anna Timma (Sedokova), kura vakarus vada kinofilmu sabiedrībā, bet dienā prieku rod Pārdaugavas ziemīgajās ainiņās. Īpaši Annai iepatikusies ēka Melnsila ielā 13, tieši to attēlu viņa nolēmusi parādīt saviem vairāk nekā pieciem miljoniem fanu.

Kā zināms, viens no argumentiem, kāpēc Anna ar Jāni savas attiecības noformēja arī juridiski, bija brīvāka ceļošana jau kā laulātiem cilvēkiem ar vienu uzvārdu. Neprecētā statusā Sedkovai būtu bijis daudz sarežģītāk tikt no Krievijas uz Rīgu. Pāra Rīgas brīvdienas:

Basketbolists 2020. gadā intervijā "YouTube" šovam "Sveta apkārt pasaulei" atzina, ka apsolījis sev uzturēt labas attiecības ar bijušo sievu – galvenokārt bērna dēļ. "Joprojām ir grūti. Tagad tikai mācos normāli komunicēt ar bijušo sievu. Kopš šķiršanās ir pagājis tikai gads, bet es ļoti cenšos bērna labā," teic Timma.

Jānis Timma un Anna Sedokova gredzenus mija 2020. gada septembrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!