Foto: Privātais arhīvs
Latvijā arvien populārāks kļūst fitnesa dzīvesveids – arvien vairāk sieviešu pievēršas treniņiem, lai tiktu pie fantastiska, spēcīga un vīriešu apbrīnota auguma. Jaunā fitnesa modele Sintija Katkeviča (attēlā) ir lielisks piemērs tam, kā īsā laikā tikt pie sapņu auguma.

"Sportojusi esmu vienmēr, bet pastiprināti fitnesam pievērsos pēc bērniņa piedzimšanas - manam bērnam tagad ir divi gadi. Rezultātus esmu sasniegusi ļoti īsā laikā, bet tam visam apakšā jau bija pamats - manas ierastās sporta aktivitātes.

Ja daudz strādā, sportiskas meitenes iegūt šādu augumu var divu, trīs mēnešu laikā," sarunā ar DELFI Izklaidi par savu ceļu uz skaisto augumu stāsta Sintija. Viņa atklāj, ka ikdienā sievietei gan tik muskuļotu augumu pat neesot iespējams saglabāt, tādējādi apgāžot mītu, ka pastiprināti sportojot var zaudēt sievišķību.

"Pēc sacensībām, atgriežoties normālā režīmā, sievietēm tie "kvadrātiņi" pazūd, jo parādās šis veselīgais tauku slānītis. Sievietei nemaz nav iespējams zaudēt sava auguma sievišķīgās aprises," interesantu faktu atklāj trenētā skaistule.

Šoruden viņa startējusi savās pirmajās sacensībās Rīgā un Lietuvā, gūstot debitantei teju neticamus panākumus. Rīgas konkursā bodyfitness kategorijā debitante tikusi pie augstās otrās vietas, bet bikini fitness konkursā palikusi trešā, savukārt Lietuvā viņa tikusi starp labākajām finālistēm.

Pirms aizraušanās ar fitnesu Sintija strādājusi pavisam parastā darbā mārkertinga sfērā, brīvajā laikā aizraujoties ar skriešanu. Sintijas lielākais panākums šajā sportā ir pusmaratona noskriešana, taču sieviete secināja, ka skriešanas sports tomēr neveido viņas augumu tādu, kādu pašai gribētos. Aizraušanās ar fitnesu mainījusi visu Sintijas dzīvi, un jau februārī viņa pati kļūs par sertificētu fitnesa treneri.

Sintija ikdienā trenējas četras reizes nedēļā, ne vairāk kā stundu katrā reizē, un, protams, ievēro veselīgu dzīvesveidu. Izmaiņas ir acīm redzamas ne tikai muskuļu aprisēs. "Fitnesa dzīvesveids uzlabo ne tikai augumu, bet arī veselību kopumā, ādas, matu, nagu stāvokli. Tas notiek, jo cilvēks sāk lietot pareizu uzturu," pievērsties fitnesam iedvesmo Sintija.

Sievietēm, kuras grib nopietnāk pievērsties šim dzīveveidam, viņa iesaka pirmās treniņu reizes konsultēties pie profesionāļa, lai būtu drošas par vingrojumu pareizu izpildi, kā arī iegādāties virtuves svarus, lai vieglāk pagatavot veselīgas maltītes.

Par to, ka muskuļu dēļ zudīs vīriešu interese, meitenēm nudien nav jāuztraucas - labi trenēts augums ir tas, kas tieši piesaista pretējā dzimuma uzmanību. "Uz sacensībām vīrieši nāk ne jau tāpēc, lai paskatītos uz puskailām sievietēm, bet gan novērtēt to, ko šīs sievietes sasniegušas," uzsver Sintija, kurai pašai svarīgs gan tikai viņas vīra atbalsts un viedoklis.

Galerijā var apskatīt Sintijas auguma neticamās pārmaiņas īsā laika periodā. Profesionālā foto sesijā Sintijas perfekto augumu iemūžinājusi Catherine Lapteva.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!