Foto: Privātais arhīvs

54. dzīves gadā par četru bērnu tēvu kļuvis bijušais Rīgas mērs, tagad uzņēmējs un kaislīgs ceļotājs Gundars Bojārs.

Gundars Bojārs 2020. gada aprīļa beigās trešo reizi apprecējās. Viņa mīļoto sievieti sauc Alīna, un šā gada 23. februārī pasaulē nācis abu pirmais kopīgais mazulis – meitenīte.

"Jūtamies brīnišķīgi, esam pirmo dienu mājās. Tā ir taisnība, ka nu mums ir meita. Tas notika dienu pirms manas 54. dzimšanas dienas. No plašākiem komentāriem gan šoreiz atturēšos. Gribu veltīt visu laiku savām meitenēm," īsi pēc skaistā notikuma žurnālam "Privātā Dzīve" pauda Bojārs.

Gundara Bojāra attiecības iepriekš plaši aprakstītas pašmāju dzīvesstila presē, taču par draudzību ar Alīnu viņš runājis nav.

Zināms, ka 2005. gadā Bojārs pašķīrās ar sievu Daci, ar kuru laulībā bija aizvadīti 16 gadi un dzimuši divi dēli – Rūdolfs un Matīss. Nebūdams juridiski izšķīries, Bojārs bija uzsācis kopdzīvi ar kādu Banku augstskolas studenti Ingu, pirms 15 gadiem rakstīja žurnāls "Privātā Dzīve". Laulībā ar Ingu Bojāri pasaulē nāca eksmēra trešais bērns, meita Lūcija.

Gundars Bojārs Rīgu vadīja no 2001. līdz 2005. gadam. Pēc aiziešanas no aktīvās politikas Bojārs pievērsās privātajam biznesam dažādās jomās – viņš darbojies gan nekustamā īpašuma biznesā, gan bioloģiskajā lauksaimniecībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!