Foto: DELFI

Starp uzticamākajiem Jūrmalā notiekošā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis viesiem noteikti minams Krievijas estrādes mākslinieks Valērijs Ļeontjevs (attēlā), kurš skatītāju simpātijas iemantojis ne tikai ar savu muzikālo daiļradi, bet arī ģērbšanās stilu.

Lai gan nevar noliegt, ka nereti Ļeontjeva tērpi pārkāpj trauslo robežu starp ekstravaganci un stila katastrofu, viņu dēvē par vienu no stilīgākajiem Jaunā viļņa viesiem, un katra dziedātāja parādīšanās Dzintaru koncertzālē tiek gaidīta ar neviltotu interesi.

Vienā no šī gada festivāla dienām Ļeontjevs uz skatuves kāpa ādas kostīmā - kniedēm, rāvējslēdzējiem un citiem rotājumiem bagātīgi nosētā vestītē un ļoti pieguļošās biksēs, kuras, kā izskatījās, īpaši tveicīgā brīdī var transformēt īsbiksēs.

Lai gan šķita, ka savas ilgās karjeras laikā dziedātājs jau sabiedrību un medijus pieradinājis pie saviem neparastajiem ietērpiem, viņa Jaunā viļņa pieguļošās ūziņas Krievijas prese metusies kaismīgi apspriest.

Ne viens vien medijs apgalvo, ka zem biksēm Ļeontjevs nav uzvilcis apakšveļu, kas arī vērīgākiem skatītājiem ļāvis zem apspīlētā materiāla visnotaļ skaidri sazīmēt viņa vīrišķās mantības formas un apmērus.

Pats Ļeontjevs, Krievijas presei komentējot daudz apspriestās biksiņas, atzinis, ka vienmēr ir sabiedrības daļa, kuru nespēj atstāt vienaldzīgu viņa ķermenis, bet viņš absolūti uzticas savai dizainerei Tatjanai Kudrjavcevai, ar kuru sadarbojas jau 15 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!