Foto: Privātais arhīvs

Izdevums "Forbes" publiskojis kārtējo sarakstu, mērot slavenu cilvēku turīguma apmērus. Kārta Krievijas šovbiznesa un sporta zvaigznēm.

"Forbes" jaunajā sarakstā ietvertas Krievijas slavenības, kuras vēl nav pārkāpušas 40 gadu slieksni.

Viņu bagātība rēķināta pēc ienākumiem 12 mēnešu griezumā, un vērā ņemta arī ietekme sociālajos tīklos, kā arī meklēšanas reižu skaits "Yandex" un "Google" platformās.

Pirmā vieta šajā sarakstā palikusi nemainīga, proti, tāpat kā pērn, arī šogad par visturīgāko Krievijas jauno zvaigzni atzīts UFC cīkstonis Habibs Nurmagomedovs. Viņa bagātība aplēsta 16,5 miljonu ASV dolāru apmērā.

Otrajā vietā "Forbes" ierindo krievu dziedātāju un TV šovu vadītāju Olgu Buzovu, kuras ienākumi bijuši 2,7 miljoni dolāru. Lai gan sarakstā sekojošās slavenības nopelnījušas daudz vairāk par Buzovu, eksperti viņai otro vietu piešķīruši popularitātes dēļ, kas izpaužas sociālajos tīklos un meklēšanas vietnēs.

Trešajā vietā eksperti ierindojuši mākslinieku Jegoru Kridu (6,9 miljonu dolāru turība).

Sportistu vidū visaugstāko novērtējumu guvis hokejists Aleksandrs Ovečkins – viņam 4. vieta topā. "Forbes" lēš, ka Ovečkins gada laikā nopelnījis vairāk nekā 15 miljonus dolāru.

Pirmajā desmitniekā atrodas arī Ksenija Sobčaka (4,4 miljoni dolāru), reperis Timati (arī 4,4 miljoni), dziedātājs Dima Bilans ar 6,4 miljoniem, hokejists Artemijs Panarins (topošais Oļega Znaroka znots) ar 13,2 miljoniem dolāru, kā arī krievu reperis Basta (6,6 miljoni ASV dolāru).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!