Foto: Publicitātes foto
Pasauli atkal pārņēmis jauns stulbings, kurš jau nodēvēts par vienu no bezgaumīgākajiem, kāds jebkad pieredzēts – ļaudis tīmeklī pasākuši publicēt selfijus, kuros iemūžinājuši sevi kopā ar bezpajumtniekiem.

Līdz šim viens no vispretrunīgāk vērtētajiem stulbingiem bija selfiju veidošana, kuros fonā redzams kakājošs suns, kā arī pašportreti, kuri tapuši bērēs, taču jaunais novirziens ar bezpajumtniekiem tīmeklī raisījis karstas un asas diskusijas, jo daudzi uzskata, ka šī ir klaja ņirgāšanās par tiem, kam dzīvē paveicies mazāk.

Tiesa, par spīti neapmierinātībai, vesels lērums ļaužu joprojām turpina medīt uz ielas bezpajumtniekus un kopā ar tiem veidot selfijus, kuri vēlāk, protams, tiek publicēti arī sociālajos tīklos un papildināti ar dažādiem aprakstiem, kuros bilžu autori cenšas paust savu neatkārtojamo humora izjūtu.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka sašutuma galvenais iemesls ir nevis tas, ka cilvēki fotografējas kopā ar ubagiem, bet gan nepatīkamais fakts, ka ļaudis bieži vien bezpajumtniekus savos selfijos iemūžina bez viņu atļaujas - vairums stulbinga sekotāju izveidojuši bildes, kurās pozē pie aizmiguša nabadziņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!