Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vecrīgas viesnīcā Grand Palace Hotel notikušajā labdarības pasākumā The Global Party par īpašu pārsteigumu bija parūpējusies dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (attēlā).

Smalkās labdarības ballītes laikā Jenny May sanākušos viesus priecēja ar nelielu muzikālo priekšnesumu, kas tika papildināts arī ar kaislīgu deju. Šo uzstāšanos vēl jo jutekliskāku padarīja dziedātājas izvēlētais tērps.

Uz improvizētās skatuves viņa kāpa melnā kleitiņā ar garām bārkstīm lejasdaļā, un caurspīdīgais audums atsedza viņas slaidās auguma līnijas, bet tas enerģiskajai dziedātājai neliedza no sirds ļauties deju partnerim, kurš meiteni pat pacēla uz rokām.

Jenny May arī agrāk ir apliecinājusi savu karstasinīgo dabu, gan sadarbojoties ar spāni Havjēru un itāļu dziedātāju Roberto Meloni, gan citos projektos, un pati sevi dziedātāja ir dēvējusi par latviešu Šakiru.

"Manī iekšā ir daudz mežonīguma! Protams, es nekopēšu Šakiru, taču līdzības starp mums ir, kaut vai tas, ka abas esam dzimušas vienā datumā - otrajā februārī. Tas varbūt izskaidro manī mītošo mežonību," savulaik brīdināja Jenny May.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!