Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātāja Maija Stuģe jeb Jenny May (attēlā) mākslas vārdā ir gatava lauzt stereotipus un pat spert kādu visai pārdrošu soli - sava jaunākā klipa filmēšanas ietvaros viņa iejutusies vīrieša ādā.

Mūziķe savu fanu un atbalstītāju novērtējumam sniegusi vairākus attēlus, kuros iemūžināti kadri no videoklipa, kurš tiek veidots dziesmai Kailums, filmēšanas aizkulisēm, un tajos redzams, ka Maija piedzīvojusi ievērojamas pārvērtības.

Attēlos tiek atspoguļots, kā video filmēšanas ietvaros mūziķes seja pamazām tiek aplīmēta ar rugājiem, līdz beigās viņas vaigus un zodu sedz pamatīga bārda, bet virs lūpām uzmeistarotas ūsas.

"Video filmēšana jau ir pabeigta, un tuvāko nedēļu laikā tas tiks sniegts arī plašākai publikai. Varu pateikt, ka man jau sen bija sapnis iejusties nedaudz raupjākā tēlā. Negribu būt princesīte, taču bieži vien rezultātā tieši tāda arī izskatos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta mūziķe.

Sākotnēji Maijai šķitis, ka pārtapt par vīrieti nemaz nebūs tik viegli, taču grimētājas Baibas Grīnas pavadībā tas veiksmīgi izdevies, un dziedātāja ir ļoti apmierināta ar gala rezultātu.

"Man gribējās izveidot kaut ko radošu un interesantu. Varu atklāt, ka arī videoklipa sižets būs gana neierasts. Tas nebūs tas, ko parasti visi no manis gaida," noslēgumā saka pievilcīgā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!