Foto: Privātais arhīvs
Tuvojoties vasarai, arvien vairāk ļaužu sparīgi pievēršas fiziskajām aktivitātēm, lai pludmales sezonā nebūtu kauns izrādīt miesu, taču jokdara Andra Freidenfelda jeb Freda draudzene horeogrāfe un jogas pasniedzēja Agnese Vīksniņa (attēlā) jau paguvusi izrādīt plikumus.

Agnese šobrīd atrodas Indijā, kur nododas meditācijai un pilnveido savas jogas prasmes, un tam, kā viņai sokas šajā ceļojumā, visiem interesentiem iespējams sekot līdzi Freda draudzenes sociālā tīkla Facebook profilā, kur viņa regulāri sniedz spilgtāko notikumu aprakstus un padalās ar krāšņiem foto.

Marta beigās pievilcīgā blondīne publicējusi arī kādu visai divdomīgu attēlu, kurš viņas draugu un paziņu lokā iemantojis milzīgu ievērību. Šajā foto Agnese, tērpusies miesas krāsas jogas biksēs, lotosa pozā sēž uz paklājiņa, un rodas iespaids, ka viņa nav uzvilkusi krūšturi - izskatās, ka horeogrāfes krūtsgalus sedz tikai viņas garie mati.

Šis pievilcīgās Freda draudzenes foto viņas paziņu lokā raisījis neviltotu sajūsmu, un tuvākie draugi Agnesi apbēruši ar komplimentiem, pozitīviem vārdiem un uzslavām, un attēls nav spējis atstāt vienaldzīgu arī pašu Freidenfeldu, kurš komentāru sadaļā padalījies ar savām emocijām. "Ak, jē..!" paziņojis jokdaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!