Foto: Privātais arhīvs/LETA

Aizgājušajā sestdienā īpaši svinīgs un elegants pasākums izsmalcinātai sabiedrībai norisinājās Rīgas Latviešu biedrības namā – tur savu 75 gadu jubileju ar krāšņu balli atzīmēja turīgais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.

Dzīrēs ieradušies ap 200 lūgto viesu – gan Krūmiņa kuplā radu saime, gan arī daudzas prominences un ievērojami ļaudis.

Viesu vidū bijusi dziedātāja Laima Vaikule, ekspremjers Vilis Krištopans, uzņēmēja Irēna Pulkinena, arhibīskaps Jānis Vanags, Latvijas gāzes padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis, bijušais politiķis Ainārs Šlesers un daudzi citi.

Par mielastu rūpējies populārais šefpavārs Lauris Aleksejevs, savukārt vakara lielākais pārsteigums bijusi Krievijas humorista Maksima Galkina uzstāšanās.

To, ka populārais komiķis aizvadītās nedēļas izskaņā bija ieradies Rīgā, apliecina arī viņa "Instagram" foto blogā publiskots kadrs, kas uzņemts pie Rīgas Latviešu biedrības nama.

Galkins Krūmiņam veltīja īpašu dziesmu, tāpat arī neiztrūka apsveikumu un tostu, un atraktīvais šovmenis vairākkārt ar jubilāru saskandināja glāzes. Ar dzimšanas dienas dzīrēm īpaši veidoto programmu balles viesi tika priecēti aptuveni stundu, vēsta izdevums.

View this post on Instagram

Фёдор Шаляпин на минималках #жизньартиста

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Dec 15, 2018 at 12:03pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!