Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 13. aprīlī, Jūrmalas viesnīcas Baltic Beach Hotel restorānā Pērle notika starptautiskā skaistumkonkursa Mrs. Top of the World 2013 Latvijas atlase, kurā par uzvarētāju kļuva Anete Bilzēna (attēlā).

Starptautisko skaistumkonkursu, kas Jūrmalā notiks no 2. līdz 9. jūnijam un kurā piedalīsies dalībnieces no 40 valstīm, apņēmušās rīkot fonda IntRiga World pārstāves Kristīne Lindenblate, Liene Skulme, kura pati piedalījusies dažādos skaistumkonkursos, un dziedātāja Natālija Tumševica.

Sestdien notikušajā atlases finālā, kurā bija jāizvēlas Latvijas pārstāve konkursā Mrs. Top of the World 2013, piedalījās 11 daiļavas vecumā no 26 līdz 46 gadiem, bet kopumā konkursam pieteikušās 25 sievietes.

Visām finālistēm bija jādefilē trīs iznācienos - kokteiļkleitās, peldkostīmos un vakarkleitās, bet sieviešu prasmes vērtēja gan IntRiga World dāmas, gan konkursa atbalstītāju pārstāvji.

Pēc krāšņajiem defilē žūrijas komisija lēma, ka tiesības piedalīties starptautiskajā konkursā iegūst 40 gadus vecā uzņēmēja Anete Bilzēna, bet arī pārējās finālistes nepalika bez tituliem, jo pie balvām tika fotogēniskākā, smaidīgākā, draudzīgākā, elegantākā un citādi īpašās dalībnieces.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta aktrisei Agnesei Zeltiņai un producentam Mainotam Vecvagaram, bet pasākuma viesiem bija iespēja baudīt arī bagātīgu muzikālo programmu - uzstājās dziedātāja Dināra Rudāne, dziesminieks Haralds Sīmanis, mūziķis Atis Zviedris, dīdžejs Mareks Lācis un citi mākslinieki. 

Galerijā: ieskats konkursa Mrs. Top of the World 2013 Latvijas atlases dalībnieču mēģinājumā un atlases finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!