Foto: Instagram.com/hayleywestoby/
Apskatot šobrīd 25 gadus vecās austrālietes Heilijas Vestobijas (attēlā) foto, grūti noticēt, ka viņa agrāk svēra 119 kilogramus. Neveiksmīgas attiecības meiteni pamudināja pievērsties fitnesam un veselīgam dzīvesveidam.

Ārzemju mediji vēsta, ka Heilija, kura šobrīd dzīvo Sidnejā, pamatīgi uzresnējusi, mācoties augstskolas pirmajā kursā. Pie vainas bijusi nemitīga alkohola lietošana un, protams, neveselīga pārtika.

"Pirms kāds man kaut ko bija ieminējies par manu svaru, es pati nemaz nebiju tā īsti pamanījusi, ka esmu uzresnējusi," izdevums "The Daily Mail" citējis Heiliju.

Pusaudzes gados Heilija bijusi ļoti sportiska un aizrāvusies ar skriešanu, taču 18 gadu vecumā viņa ieguvusi ceļgala traumu un ārsts licis viņai atteikties no sava hobija.

"No nekā nedarīšanas es ātri vien pieņēmos svarā. Pāris mēnešos biju pieņēmusies svarā par 10 kilogramiem," stāstījusi Heilija, piebilstot, ka studenta dzīve esot bijusi tik bezrūpīga, ka, pašai nemanot, viņa izplūdusi.

"Es pilnībā aizmirsu par fiziskajām aktivitātēm un visu laiku veltīju, lai bāros un klubos socializētos ar citiem cilvēkiem," stāstījusi meitene.

Savukārt lūzuma punkts noticis, kad Heilija sastrīdējusies ar savu draugu. "Mēs kašķējāmies par niekiem, bet pēkšņi viņš man pateica, lai nometu svaru. Dziļi sirdī es zināju, ka viņš negribēja mani aizvainot. Viņš to netīšām izspļāva, jo bija norūpējies par manu izskatu," sacījusi Heilija.

Bijušā mīļotā sacītais viņu pamudinājis pievērsties sportam, un pēdējos pāris gados ar Heiliju notikušas satriecošas pārvērtības – viņas svars samazinājies par aptuveni 65 kilogramiem. Šobrīd viņa sver 54 kilogramus un jūtas laimīgāka nekā jebkad agrāk.

🚁🚁🚁

A photo posted by H A Y L E Y W E S T O B Y (@hayleywestoby) on Jan 21, 2017 at 2:27pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!