Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un fitdance pasniedzēja Solvita Avakjana jeb Solla (attēlā) nesen deva Latvijas vīriešiem pamatīgu vielu pārdomām, paužot visai tiešu viedokli par viņu spējām aplidot sievieti. Taču Sollas nodoms nav tikai kritizēt. Simpātiskā sieviete nāk talkā Latvijas vīriešiem, sniedzot 15 vērtīgus padomus, kuru ievērošana ikvienu kungu padarīs daudz vērtīgāku dāmu acīs un ļaus vīrietim beidzot iekarot īstās dievietes sirdi.

Dāvanas. "Ar dāvanām apveltiet no visas sirds, dariet to skaisti un oriģināli! Tas parāda, cik augstu jūs vērtējat sievieti, ar kuru vēlaties būt kopā," DELFI Izklaides lasītājiem svarīgu priekšnoteikumu atklāj Solla.

Pārsteigt ar radošumu. "Dariet to, ko dzīvē nekad iepriekš neesat darījis. Ja neesat rakstījis dzejoļus - uzrakstiet. Veltiet viņai dziesmu, uzdāviniet zvaigzni ar viņas vārdu," radošas idejas vīriešiem piedāvā simpātiskā sieviete.

Pareizie komplimenti. "Neaizmirstiet teikt komplimentus. Ne standarta, bet pietiekami oriģinālus, kas skar ne tikai viņas ārieni, bet arī kādas labas rakstura iezīmes. Vienmēr koncentrējiet uzmanību tikai uz viņas labajām īpašībām un manierēm," ir Sollas trešais padoms.

Īpaša ziedu izvēle. "Ja dāvināt ziedus - dāviniet pušķi, vēlams, no dažādiem ziediem, iepriekš painteresējoties, vai viņai ir ziediem atbilstoša vāze un vai tie derēs pēc garuma. Pie viena uzziniet, vai viņai nav alerģijas pret kādu no ziediem," ziedu iegādei pievērst īpašu uzmanību aicina Solla.

Nežēlot naudu sievietes skaistumam. "Novērtējiet sievietēs to, kā tās kopj sevi, un apzinieties - būt skaistai un koptai prasa būtiskus līdzekļu ieguldījumus. Vēlaties sev blakus redzēt lielisku sievieti? Gribat zināt cik tas maksās?" jautā Solla, atklājot, ka līdzīgu jautājumu jau uzdevis sieviešu skaistuma pazinējs Karls Lāgerfelds.

Vīrišķīga bezkaunība. "Vīrieši, esiet nedaudz bezkaunīgi un drošāki. Sievietēm tas patīk!" tik vienkāršs, bet reizē tik svarīgs ir viens no padomiem.

Noteiktība attiecībā uz randiņiem. "Ja jūs vēlaties kaut kur uzaicināt savu iecerēto, piemēram, uz teātri, kino, restorānu, tad palūdziet viņai konkrētu atbildi noteiktā laikā, citādi viņa var uztvert šo priekšlikumu kā nenopietnu," rūpīgi plānot laiku un pasākumus aicina Solla.

Romantiski pārsteigumi. "Ieintriģējiet. Protiet radīt patīkamu intrigu. Piemēram, piezvaniet viņai, sakiet, lai viņa ir gatava stundas laikā un gaida jūs, ka jūs abi dosieties uz kādu ļoti romantisku vietu (bet ne uz mežu - tas ir joks).

Pirms paša pārsteiguma var uzlikt acu apsēju un palūgt, lai viņa pati to atraisa," pārsteigt sievietes iesaka zinātāja.

Īpašais skatiens. "Acu skats. Piestrādājiet pie sava acu skata un uzlūkojiet savu iecerēto ar apbrīnu, it kā jūs redzētu tikai viņu," neskatīties apkārt, bet raudzīties uz mīļoto iesaka simpātiskā dāma.

Smaids. "Uzsmaidiet viņai, varbūt jūsu smaids izmainīs visu viņas dzīvi, un viņa jūs iemīlēs tā, kā nevienu savā dzīvē nav mīlējusi," smaida nozīmi atgādina dziedātāja.

Būt cienīgam. "Neesiet bikls, bet nerunājiet viņas klātbūtnē dažādas nepārdomātas muļķības," vienkāršu uzvedības padomu sniedz Solla.

Pareizā valodiņa. "Sekojiet savai valodai un nelietojiet parazītvārdus, tādus kā tipa, vot tā un tiem līdzīgus. Tādus vārdus visbiežāk lieto tie, kas ir sēdējuši cietumā vai nesen no tā iznākuši," pareizas runas nozīmi uzsver pamācītāja.

Nebūt pārgudram. "Žilbiniet ar savu prātu, bet nepārcentieties. Arī sievietei nepatīk izskatīties muļķīgi, ja viņa nespēs līdzvērtīgi apspriest ar jums kādu tēmu," tā skan kāds īpaši svarīgs padoms.

Laba smarža. "Vienmēr izplatiet patīkamu aromātu! Aromāts vienmēr atgādinās par jums un vilinās," pikantu niansi ieviest iesaka Solla.

Nebūt slinkam gultā. "Dodiet viņai tik daudz seksa, cik viņa vēlas! Un gultā neesiet egoists," padomu sarakstu noslēdz pats galvenais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!