Foto: twitter.com/RutaReinika

Šonedēļ visnotaļ uzjautrinošu un komisku attēlu saviem mikroblogu vietnes Twitter sekotājiem sarūpējusi dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta - viņa izveidojusi nelielu foto kolāžu, kurā izķēmojusi vairākas pašmāju slavenības.

Dažādas foto apstrādes programmas sniedz neierobežotas iespējas manipulēt ar bildēm, un nereti šīs prasmes izmanto interneta jokdari - tīmeklī jau sen milzīgu popularitāti bauda attēli, kuros pasaulē slaveni cilvēki redzami bez zobiem.

Tagad asprātīgo jokdaru pulciņam pievienojusies arī Rūta, kas izdzēsusi zobus no vairāku Latvijā populāru un atpazīstamu ļaužu mutēm, un par Reinikas upuriem krituši vairāki radošās sfēras pārstāvji - mūziķi Dons, Andris Kivičs, Renārs Kaupers un pat viņas brālis Lauris Reiniks -, kā arī vairākas dziedātājas - Linda Leen, Olga Rajecka un Liene Greifāne.

Tāpat Rūta nav smādējusi apstrādāt arī politiķes Solvitas Āboltiņas, televīzijas "sejas" Renāra Zeltiņa, aktrises Agneses Zeltiņas, aktiera Artusa Kaimiņa un polittehnologa Jurģa Liepnieka foto, kuros visi kā viens padarīti par bezzobainiem, bet joprojām pozitīviem un plati smaidošiem ērmiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!