Foto: F64

Populārā pašmāju vīriešu žurnāla Klubs vāku un iekšlapas jūlija numurā rotā modes blogeres un bērnu modes apskatnieces Santas Bindemanes erotiskā fotosesija, bet, pateicoties sesijas radošajai komandai, iespējams ielūkoties arī tās tapšanas aizkulisēs.

Rūpes par Bindemanes erotiskās fotosesijas tapšanu bija uzņēmusies dizaina žurnāla DEKO komanda, un par modeles stilu rūpējās žurnāla galvenā redaktore, modes blogere Agnese Kleina.

Fotosesija tapusi Ģipša fabrikas paraugdzīvoklī Ķīpsalā, un, kā savā blogā skaidroja Agnese, viņas un pārējās komandas galvenais uzdevums, veidojot šo fotosesiju, bijis "radīt Parīzes noskaņas".

Bindemanes fotosesija jau guvusi atzinīgus vārdus gan no žurnāla pastāvīgajiem lasītājiem, gan vietējiem modes dzīves pazinējiem un stilīgu lietu cienītājiem, kuri atzinīgi novērtējuši modeles un fotosesijas autoru kopdarbu.

Bindemane ir viena no retajām modes apskatniecēm Latvijā, kura pievērsusies tieši bērnu modes tendenču analīzei. Pati Santa ir divu bērniņu mamma un grupas Prāta vētra mūziķa Māra Mihelsona dzīvesbiedre.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!