Amerikāņu televīzijas zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana gadu mijā apstiprināja, ka gaida pirmdzimto, un, gatavojoties mazulīša nākšanai pasaulē, viņa kopā ar mīļoto vīrieti - reperi un producentu Kanji Vestu (abi kopā attēlā) - iegādājusies jaunu īpašumu.

Jaunās ģimenes nama vērtība tiek lēsta 10,7 miljonu ASV dolāru apmērā, un tas atrodas ekskluzīvajā Bel Air rajonā Losandželosā, kur, kā vēsta The Holywood Reporter, īpašumus iegādājusies ne viena vien slavenība, piemēram, aktrise Dženifera Anistone.

Kardašjanas un Vesta īpašumā ir piecas guļamistabas, sešas vannasistabas, liels baseins, pagalmā iekārtota speciāli aprīkota virtuve, bārs, vīna pagrabs, lifts, atpūtas un relaksācijas centrs un citas ērtības.

Par lielāko nama vērtību tiek uzskatīti apdarē izmantotie materiāli, kā arī lielie logi un fantastiskais skats uz apkārtni, kas no tiem paveras.

Neraugoties uz ēkas lielisko stāvokli, pāris tur nolēmis veikt pamatīgus renovācijas darbus - tā tikšot paplašināta un pārveidota itāļu stila villā, un tur tikšot iekārtots gan basketbola laukums, gan kinoteātris, gan frizētava un kosmētiskais salons, kā arī citas jaunajam pāris nepieciešamas ekstras, lai nams kļūtu par viņu sapņu māju.  

Kanje Vests un Kardašjana attiecības uzsāka aizvadītā gada vasarā, bet pirms tam abi šovbiznesa darboņi ilgāku laiku bijuši vienkārši labi draugi. Kardašjana gan vēl joprojām ir precējusies ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu, bet jau 2011. gadā tiesā iesniegta prasība šķirt šo 72 dienas ilgušo kopdzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!