Foto: Instagram.com/getnakedaustralia/
Pliki dupši un gleznainas dabas ainavas – tā pāris vārdos var raksturot vienu no šī brīža apspriestākajiem "Instagram" foto blogiem Austrālijā. Tajā tiek publicētas bildītes ar cilvēkiem, kuriem nav aizspriedumu pret sava ķermeņa atkailināšanu.

Foto bloga "Get Naked Australia" galvenās zvaigznes ir pavisam parasti un par sevi pārliecināti cilvēki, kuri ir gana drosmīgi, lai, dodoties pie dabas krūts, novilktu savas drānas un taptu iemūžināti asprātīgos foto.

Bloga mērķis ir sabiedrībā vairot pozitīvu attieksmi pret kailumu un mudināt cilvēkus pieņemt ne tikai savus, bet arī līdzcilvēku ķermeņus ar visiem to trūkumiem un defektiem. Plikdupšiem jau izdevies piesaistīt vairāk nekā 56 tūkstošus sekotāju.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", bloga izveidotājs ir veselīga dzīvesveida profesionālis Brendans Džounss. Pirmās bildes publicētas aizvadītā gada vasarā.

"Ja dodoties pārgājienā es atradīšu ūdenstilpi, noteikti izģērbšos un ielekšu tajā atvēsināties. Es savu sociālo tīklu profilos reiz nopublicēju bildi, kurā kails stāvu kalna virsotnē, un cilvēkiem tā patika.

Nevienam tas nešķita dīvaini. Es un mani draugi vēlāk sākām veidot līdzīgas grupu bildes, un es nodomāju, ka būtu jauki izveidot tam visam atsevišķu blogu," ārvalstu mediji citējuši bloga autoru.

Blogs ātri vien kļuvis populārs un atradušies arī citi austrālieši, kuri labprāt izmetas plikiņi. Savukārt Brendans par to tikai priecājas.

"Mēs vēlamies iznīdēt kaunu, kas tiek asociēts ar kailumu, un iedrošināt cilvēkus doties pie dabas un baudīt sauli un ūdeni ar kailu ķermeni. Cilvēkiem par to nevajadzētu kaunēties," sacījis Brendans.

ATTENTION: We have gained a lot of new followers from recent media attention and the team at Get Naked Australia are stoked! We would like to reinforce that our page is about promoting healthy body image and body positivity through photos in great locations. We encourage people to love the skin they are in! Any photos or links to anything distatesful or sexual in nature will not be accepted and will be dealt with swiftly. We are stoked that the message is getting out there but also don't condone any public indecency. If you want to get involved in our page, find a remote location with a great backdrop :) We look forward to getting involved with more charity events in the near future like The Sydney Skinny and can't wait to have more people involved! #getnaked #thankyou #bodypositivity #like4like #healthybodyimage #bigthingscoming #hike #embrace #itsjustabum #normalisenudity #freethebooty #l4l #getoutside #outdoorliving #thegreatoutdoors #bodyconfidence #adventure #hiking #explore #experience #travel #bucketlist #nakedadventures #nakedinnature #getnakedaustralia

A photo posted by Get Naked Australia (@getnakedaustralia) on Jan 30, 2017 at 1:45pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!