Foto: Vida Press

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (attēlā), kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal atgriezusies mūzikas apritē, šonedēļ savu fanu un kritiķu novērtējumam sniegusi īpaši pikantu un erotisku videoklipu, kas tapis viņas jaunākajam singlam Sexercize.

Sexercize ir podziedātājas svaigākais singls no viņas divpadsmitā studijas albuma Kiss Me Once, kas tika izdots 14. martā, un kompozīcija jau pamanījusies piesaistīt sabiedrības ievērību ne tikai izaicinošā nosaukuma, bet arī dažādām pikantērijām pārbagātā videoklipa dēļ.

Videoklips skatītāju novērtējumam tika sniegts 19. marta rītā, un neilgā laikā tas jau kļuvis par vienu no apspriestākajiem un populārākajiem tematiem ārzemju portālos, kas atspoguļo šovbiznesa pārstāvju un slavenību dzīvi.

Videoklips, kurā 45 gadus vecā popdziedātāja filmējusies ļoti pieguļošā bodijā, jau nodēvēts par "seksīgāko treniņu, kāds jebkad redzēts" - klipā mūziķe kopā ar vairākām citām daiļavām ļoti pavedinošā manierē izpilda vingrojumus uz milzīgām bumbām, atrāda savu ķermeņa plastiku, kā arī erotiski izpilda stiepšanās vingrinājumus.

Tāpat videoklipā daiļā dzimuma būtnes savā starpā apmainās ar liegiem pieskārieniem, un Minoga, tērpusies miesas krāsas bodijā, kas rada ilūziju, ka viņa ir pilnīgi kaila, visā krāšņumā demonstrē savas akrobātes prasmes, izpildot lokanības vingrinājumus.


Jau vēstīts, ka šogad dziedātāja dosies jaunā albuma Kiss Me Once koncerttūrē, kas solās kļūt par vienu no 2014. gada spilgtākajiem šovbiznesa notikumiem. Tūres ietvaros māksliniece 2. novembrī viesosies arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!