Foto: Privātais arhīvs

"Pirmā diena mājmācībā!" – ar šādu paziņojumu "Instagram" platformā palepojusies sabiedrības dāma, modele un uzņēmēja Kailija Džennera, publiskojot savas meitas Stormijas jauno aksesuāru.

Lai gan Dženneras un repera Treivisa Skota meitai Stormijai ir tikai divi gadi, māte jau parūpējusies par viņas pirmo skolas somu.

Kā ierasts turīgajā Kardašjanu klanā, pie kura pieder arī 22 gadus vecā Kailija Džennera, bērni jau no mazotnes tiek pieradināti pie luksusa lietām.

Stormijas soma, kā noskaidrojis britu tabloīds "The Daily Mail" ir slavenā zīmola "Hermes" darinājums, un tās cena mazumtirdzniecībā ir apmēram 12 tūkstoši ASV dolāru.

Džennera savu bērnu nofilmējusi, viņai dejojot starp luksusa klases automašīnām. Mugurā viņai ir melna kleitiņa, kājās "Air Jordan" apavi, ausīs smalki dimanta auskari, un uz muguras smalkā somiņa, kuras apdarē izmantots īsts zelts.

Šī nav pirmā reize, kad Džennera palepojas, cik šiki dzīvo viņas divgadniece. Šovasar jūlijā bērns tika pie zīmola "Louis Vuitton" rokassomiņas divu tūkstošu dolāru vērtībā. Nu viņas aksesuāru klāstā būs arī "Hermes" somiņa.

Kā zināms, Kailija Džennera nesen tika atzīta par pasaulē visjaunāko miljardieri. Stormija ir bagātnieces vienīgais bērns.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Sep 30, 2020 at 12:29pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!