Foto: Vida Press

Kardašjanu klanam piederīgā zvaigzne Kailija Džennera apstiprinājusi jau iepriekš izskanējušo informāciju, ka viņa gaida savu otro atvasi. "Instagram" platformā šis video skatīts jau 120 miljonus reižu,

Slavenā bagātniece, kuru "Forbes" reiz nosauca par pasaulē jaunāko "self-made" miljardieri gaida savu otro bērnu. 24 gadus vecā skaistule ir stāvoklī no repera Treivisa Skota. Pārim jau ir trīs gadus veca meita Stormija, kura, mātes lutināta, pārpārēm bauda luksusa dzīvesveidu.

Vēsts par bagātnieces otro grūtniecību izskanēja no neoficiāliem avotiem izskanēja jau augusta vidū, bet nu arī pati Džennera to apstiprinājusi. Skaistule publiskojusi pusotru minūti garu video, kā uzzina par jaunumiem un dodas tos paziņot savam draugam, bet vēlāk kopā ar ģimeni apmeklē ārstu un dodas vēsti paziņot arī savai mātei, šovbiznesa zvaigznei Krisai Džennerai.

Sirsnīgi samontēto video nieka diennakts laikā pēc publiskošanas noskatījušies jau 120 miljoni "Instagram" lietotāju. Kailijai Džennerai šajā platformā ir 266 miljoni sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!