Foto: Publicitātes foto

Populārais glancētais izdevms "Playboy" atkal piedzīvojis pārvērtības – tas atgriezies pie žurnāla pamatvērtībām un atsācis meiteņu kailfoto publicēšanu, kas bija pārtraukta pērnā gada pavasarī.

Pēc tam, kad aizvadītā gada rudenī žurnāla radošā direktora pienākumus pārņēma Hefnera dēls Kūpers, publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka Hefnera mantinieks mēģinās atdzīvināt "Playboy" sākotnējo identitāti, un tā arī noticis – izdevuma šī gada apvienotā marta/aprīļa numura vāku rotā kails zaķītis un uzraksts "Naked is normal" jeb "Kailums ir normāls".

"Playboy" šonedēļ sniedzis publisku paziņojumu, ka numura vāku rotās modele Elizabete Elama (attēlā). Tāpat žurnālā ieviestas arī citas svaigas vēsmas un iezīmes, vēsta "The Telegraph".

Tā, piemēram, uz žurnāla vāka vairs netiks drukāts virsraksts "Entertainment for Men" jeb "Izklaide vīriešiem". Tāpat tiks atsākts publicēt "ballīšu jokus", kā arī ""Playboy" filozofijas" sleju, kas pēdējoreiz žurnālā parādījās 1960. gadā.

"Kailums nekad nebija problēma, jo kailums nav problēma. Šodien mēs atgriežam savu identitāti un no jauna atklājam, kas mēs esam," vēstījis Kūpers Hefners, kurš arī piebildis, ka izjūt lielu lepnumu par žurnāla atgriešanos pie tā pamatvērtībām – viņaprāt, atteikšanās no pilnīgi izģērbtu daiļavu bildēm bijusi kļūda.

Jau vēstīts, 2015. gada rudenī daudzus pārsteidza vēsts, ka no žurnāla lapaspusēm pazudīs daiļaviņu kailfoto, un pērnā gada martā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegts pirmais izdevums, kas iezīmēja "Playboy" jauno tēlu – tā vāku rotāja apģērbts zaķītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!