Foto: Vida Press

Decembra sākumā nepatīkamā skandālā iekūlās amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina (attēlā), kura daudzo plastisko operāciju radīto seku dēļ publiskajā telpā tiek dēvēta par Kaķsievieti. Viņa bija ar šķērēm uzbrukusi savam mīļotajam, modes māksliniekam Loidam Kleinam. Sievieti joprojām turpina vajāt likstas – jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņa nonākusi lielās naudas grūtībās.

Pēc šī incidenta Kaķsieviete Loidu, ar kuru bija kopā 13 gadus, apsūdzēja zādzībā un uzbrukumā viņai. Savukārt modes mākslinieks sarunā ar izdevumu "People" klāstīja, ka starp abiem nesaskaņas sākušās jau 2008. gadā, kad viņi ievākušies Trampa tornī Ņujorkā.

Tolaik Kaķsievietei parādījušās dusmu lēkmes, savukārt liktenīgajā decembra naktī, kad viņa mīļotajam metusies virsū ar šķērēm, spriedze bija sasniegusi kulmināciju. Kā skaidroja Loids, tās iemesls esot bijušas finansiālas grūtības.

Līdz šim sieviete bija dzīvojusi kā niere pa taukiem – 1999. gadā ziņu virsrakstos nonāca Džoslīnas un viņas vīra Aleka Vaildenšteina šķiršanās lieta. Kaķsieviete savu partneri, kurš nāca no turīgas franču izcelsmes mākslas tirgotāju ģimenes, pieķēra gultā ar jauniņu krievu modeli.

Prāva ilga divus gadus, un Džoslīna panāca, ka pēc šķiršanās viņa tiek nodrošināta līdz mūža galam – dāma no bijušā vīra piedzina divarpus miljardus ASV dolāru un vairāk nekā 100 miljonus kadru gadu.
Foto: Vida Press
Tiesa, kā vēsta izdevums "The Daily Mail", šobrīd 76 gadus vecā Kaķsieviete nesenā intervijā žurnālistei un dokumentālo filmu veidotājai Dafnei Barakai atzinusi, ka viņa dzīvo lielā trūkumā un pat nevar atļauties nopirkt pārtiku, jo bijušā vīra, kurš 2008. gadā nomira, ģimene viņu pārstājusi uzturēt.

Kā stāstījusi Kaķsieviete, pēc Aleka nāves Vaildenšteinu ģimenes bizness pārgājis viņa brāļa Gaja uzraudzībā, bet Francijas policija viņu apsūdzējusi liela mēroga krāpšanā un nodokļu nemaksāšanā.

Džoslīna intervijā sacījusi, ka pēdējo reizi naudiņu no Vaildenšteinu ģimenes viņa saņēmusi 2015. gada martā – tā bijusi pēdējā reize, kad viņas kontā ieskaitīta ikmēneša kabatas naudiņa aptuveni 111 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

"Pēc tam es naudu vairs nesaņēmu. Es tam nebiju gatavojusies. Kā lai es samaksāju par zobārsta pakalpojumiem, izdevumus par mājokli vai ceļojumiem? Man nav nekā, ar ko samaksāt.

Ziniet, tā nevar – pēkšņi vienā dienā pārtraukt maksājumus... Atstāt mani šādā situācijā... Viņi bija domājuši, ka nenodzīvošu ilgāk kā 20 gadus," "The Daily Mail" citējis Kaķsievietes sacīto.
Foto: Vida Press
Džoslīna intervijā skaidrojusi, ka viņai nāksies pārdot savus apartamentus Trampa tornī. Tāpat viņa ieplānojusi Vaildenšteinu ģimeni sūdzēt tiesā.

Jāatzīmē, ka arī Kaķsievietes bijušais mīļotais Loids Kleins Dafnei Barakai apstiprinājis, ka viņai ir finansiālas grūtības.

"Džoslīnai vajag palīdzību. Viņai pie dvēseles nav ne penija. Es jau pusotru gadu apmaksāju visus viņas tēriņus. Es vairs to nespēju, es neesmu Vaildenšteins. Es neesmu tik bagāts," nesen sacījis Kleins.

Tiesa, Džoslīna nekad nav slēpusi, ka viņai patīk dzīvot izšķērdīgi. Tā, piemēram, savulaik viņa lielījusies, ka ēdieniem un vīniem tērē aptuveni 500 tūkstošus ASV dolāru gadā, savukārt viņas telefona rēķins mēnesī sasniedz 62 tūkstošus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!