Foto: Vida Press
Starp pasaulē zināmākajiem ar plastikas ķirurģiju apsēstajiem cilvēkiem noteikti ierindojama amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina (attēlā). Sava izskata un dzīvesveida dēļ viņa vienmēr baudījusi mediju uzmanību, bet tagad 76 gadu vecās dāmas vārds nonācis tabloīdu virsrakstos, jo Vaildenšteinas kundze uzbrukusi mīļotajam.

Kā vēsta ārvalstu mediji, dāma, kura daudzo operāciju izkropļotās sejas dēļ tiek dēvēta par Kaķsievieti, uzbrukusi savam mīļotajam – modes māksliniekam Loidam Kleinam – ar šķērēm, divreiz iedūrusi krūtīs un ar nagiem saskrāpējusi viņa seju. Pirms tam viņa vīrieša sejā iešļākusi karstu vasku.

Konflikts noticis Trampa torņa apartamentos Ņujorkā, kur abi mitinājušies, bet viss liecina, ka nu šim mīlas stāstam pienācis gals.

Abu attiecības sākušās 2003. gadā, bet tagad 49 gadus vecais Kleins aptvēris, ka Vaildenšteina ir "bumba ar laika degli".

"Viņa var uzsprāgt jebkurā laikā jebkurā vietā pilnīgi bez iemesla," stāstījis pārim tuvs avots. Viņš arī atklājis, ka Kleins mīļoto uzskata par apburošu personu, bet tikai tad, kad viņa ir labā noskaņojumā.

Foto: Vida Press
Mediju rīcībā nonākusi arī informācija par to, kas novedis pie vardarbīgās scēnas – abi mīlnieki otrdienas vakarā ieturējuši vakariņas, bet tad sieviete sākusi skaidroties par to, ka Kleins pārāk daudz laika velta sociālajiem tīkliem.

"Loids izmantoja savu klēpjdatoru un acīmredzot nepievērsa viņai pietiekami daudz uzmanības. Viņa sāka kliegt, bet tad paķēra degošu sveci un uzšļāca viņam karstu vasku. Viņš bija pārbijies un lūdza sievieti nomierināties, bet viņa tikai kļuva dusmīgāka un solīja vīrieti nogalināt," stāstījis informators.

Tad arī viņa ķērusies pie šķērēm un ar nagiem apstrādājusi vīrieša seju.

Foto: Vida Press
Trešdien, 7. decembrī, Vaildenšteina stājusies tiesas priekšā, kur viņai izvirzīta apsūdzība par otrās pakāpes uzbrukumu un miesas bojājumu nodarīšanu.

Kleins policijai pastāstījis, ka viņš satrakoto sievieti iegrūdis skapī, bet noliedzis, ka būtu aizslēdzis skapja durvis – kundze varējusi no tā brīvi izkļūt, kad būtu nomierinājusies un pati spētu attaisīt durvis.

"Viņa sāka zvanīt savam aģentam, apsardzei, palīdzības dienestam, ikvienam, ko vien spēja iedomāties, lai paziņotu, ka viņa ir sagūstīta. Kad policija ieradās, kļuva skaidrs, ka viņa pati būtu varējusi atvērt durvis no iekšpuses," izdevums "The Daily Mail" citē anonīma avota stāstīto.

Lai gan nav zināms, kā tālāk attīstīsies abu attiecības, Kleins ir nobijies, jo zinot – ja viņi turpinās dzīvot zem viena jumta, šādas scēnas atkārtosies.

Foto: Vida Press
Džoslīna Vaildenšteina sabiedrības uzmanību izpelnījusies savas apstēstības ar plastikas ķirurģiju dēļ, bet 1999. gadā viņas vārds virsrakstos nonāca, pateicoties šķiršanās lietai – Džoslīna no sava vīra Aleka Vaildenšteina piedzina divarpus miljardus ASV dolāru un vēl 100 miljonus gadā.

Šveicē dzimusī sieviete ar savu nākamo vīru, kurš nāca no turīgas mākslas tirgotāju ģimenes un kurš uz visu mūžu nodrošinājis viņai milzu bagātību, iepazinās Kenijā.

Lielu lomu tajā, ka viņai izdevās iegūt tik lielu naudu, spēlēja tas, ka Džoslīna vīru bija pieķērusi, meņģējoties ar jauniņu krievu modeli ģimenes mājoklī Ņujorkā. Vīrs sievai it kā draudējis ar ieroci un pēc tam nakti pavadījis apcietinājumā.

Foto: Vida Press
Īsi pēc tam Aleks (attēlā) sievu pameta, un sākās šķiršanās process, ko ārvalstu mediji raksturo kā skandalozu un netīru. Tas ilga divus gadus, bet beigu beigās sievietei izdevās tikt pie lielas bagātības. Tiesa gan izvirzījusi vienu nosacījumu – no šķiršanās kompensācijas sieviete ne centa nedrīkst tērēt plastiskajām operācijām.

Ārzemju mediji vēsta, ka Džoslīna vienmēr pratusi šķiesties ar naudu. Savulaik viņa bija lielījusies, ka ēdienam un vīniem gadā viņa tērē ap 500 tūkstošiem ASV dolāru, bet aptuvenas aplēses liecina, ka savām plastiskajām operācijām vien viņa iztērējusi aptuveni četrus miljonus ASV dolāru.

Tiek pieļauts, ka sieviete patiesi vēlējusies līdzināties kaķim, jo viņas vīram patikuši lielie plēsēji. Pirmo operāciju abi laulātie 1979. gadā veikuši kopā – abiem pacelti acu plakstiņi.

Tiesa, lai gan daudziem no malas varētu šķist, ka Džoslīnas seja ir tālu no skaistuma ideāliem, viņa pati ar savu izskatu esot pat ļoti apmierināta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!