Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju vīriešu žurnāla Klubs maija numurs veltīts veselīgam dzīvesveidam, un, lai mudinātu vīriešus aizdomāties par sportisko aktivitāšu nepieciešamību, par vāka modeli izvēlēta meitene ar īpaši labu trenētu augumu – Katrīna Kalnozola (attēlā).

25 gadus vecā Katrīna ir sabiedrībā zināmā uzņēmēja Valda Kalnozola meita, kura ikdienā darbojas kā KK deju studijas vadītāja un šobrīd strauju popularitāti guvušās zumbas pasniedzēja.

Kā pievilcīgā trenere atklājusi žurnālam Klubs, zumbai, salīdzinot ar citām līdzīgām fiziskām aktivitātēm, ir priekšrocība - stundas laikā var zaudēt ap 550 kaloriju, bet tas notiek, nezaudējot ballītes sajūtu, jo stundu ilgajā nodarbībā visu laiku tiek dejots.

Pati Katrīna dejo jau no agras bērnības, un dzīves laikā viņa izmēģinājusi daudzas deju nodarbības - gan baletu un tautiskās dejas, gan flamenko, vēderdejas un pat darbojusies karsējmeiteņu komandā, bet tagad viņa profesionāli pievērsusies zumbai.

"Domāju, ka esmu atradusi savas dzīves aicinājumu. Deja manu sirdi piepilda ar neizmērojamu prieku. Šobrīd vēl eju arī gleznošanas kursos un palīdzu veidot interjera dizainu. Esmu ģimenes melnā avs, jo mani saista viss radošais," žurnālam Privātā dzīve atzinusi Katrīna.

Video: Katrīna Kalnozola un kluba Atlētika trenere Anastasija Čeredničenko žurnāla Klubs pikantās fotosesijas aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!