Foto: Privātais arhīvs
Jaunā šovu zvaigzne Olga Kambala nolēmusi pieteikt karu dabiskajai novecošanai – raidījumā "Slavenības. Bez filtra" Kaspara Kamabalas kundze atzinusies, ka viņa ienīstot savas grumbiņas, bet pārmaiņu procesu sākšot ar deguna uzlabošanu.

Fitnesa entuziaste un uzņēmēja Olga Kambala ir ļoti neapmierināta ar sava deguna formu un cieši apņēmusies to drīzumā pārveidot – viņa to gribējusi izdarīt jau pirms vairākiem gadiem, taču tikai tagad saņēmusies lietas novest līdz galam.

Jau ar gataviem papīriem operācijai Olga pie brokastu galda apsprieda šo lēmumu ar savu vīru Kasparu Kambalu. Viņa reakcija bija komiska, jo paša degunam bija jātaisa operācija, kad ar seju pa priekšu ieskrēja sienā, bet mīļotā vienkārši grib pamainīt savu izskatu.

Olga stāsta: "Cena ir četri tūkstoši eiro. Laba cena, vai ne? Viņš smējās, ka man vajadzēs daudz ziepes pārdot, jo es tirgoju arī ziepes. Kaspars teica, ka nauda nav problēma, bet vaicāja kāpēc tev vajag lauzt to degunu," stāsta šovu zvaigzne.

Sportists joko, ka diez vai būtu precējis blondīni, ja viņam būtu tiešām lielas pretenzijas pret viņas degunu: "Es būtu teicis, ka, zini, tu esi baigi foršā, bet es nevaru ciest tavu degunu – negribu precēties. Tu tiešām domā, ka, ja samainīsi degunu, tu man vairāk patiksi?"

Daiļava atzina, ka ienīst novecošanu, un patikšot sev labāk, kad viņas deguns būšot tāds, kādu pati grib: "Mainās mans organisms, ķermenis, seja, un es gribu to uzlabot," argumentē Olga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!