Foto: Privātais arhīvs
Kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Mīla burbulī" ietvaros boksera Kaspara Kambalas šogad apņemtā sieviņa Olga padalījusies, kādā veidā tikusi pie tāda ķermeņa, kāds tas viņai ir tagad.

Olgas Kambalas dzīvē šogad viss ir mainījies tikai uz augšu – atrasts jauns vīrs, dalība šovā "Mīla burbulī" un, protams, jaunas ķermeņa aprises: "Liels paldies kovidam un pandēmijai. Tas man izmainīja pilnīgi visu dzīvi, tajā skaitā manu ārieni. Es sāku pastiprināti trenēties, ievērot pareizo diētu, un es reāli pa pirmo mājsēdi pārvērtos par ļoti skaistu, sakačātu sievieti."

Kamēr citiem kilogrami auga, viņai krita. Daiļava arī iepriekš bieži trenējās, taču ar nepareizo treneri: "Man bija treneris - idiots. Es varētu viņu nožņaugt. Viņš vienkārši vilka ārā no manis naudu. Kad viss aiztaisījās ciet, es atradu superīgāko trenerīti, kura man nevilka ārā naudu, bet gan teica, ko man ēst, ko man darīt, un divu mēnešu laikā es kļuvu par fitnesa modeli. Jūs instagramā varat apskatīties, kāda esmu tagad! Man patīk kačāties," ar savu ķermeni lepojas Kambalas kundze, kura ir arī triju meitu māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!