Foto: Privātais arhīvs

Sportists Kaspars Kambala nu jau kādu laiciņu ir kopā ar jaunu daiļavu vārdā Olga. Izrādās, Olgas un Kaspara romāns sācies brīdī, kad sieviete vēl bija precējusies, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

42 gadus vecais basketbolists un sportists, nu arī influenceris Kaspars Kambala uzsācis kopdzīvi ar savu jauno draudzeni, 38 gadus veco uzņēmēju Olgu Grinčenko-Pacijenko. Šāds pavērsiens noticis visai ātri pēc abu iepazīšanās, kas notikusi virtuālajā vidē.

Visupirms viņš pamanījis, ka kāda dāma "nolaikojusi" pat septiņus Kaspara attēlus instagramā, viņš izpētījis "laikotāju" un uzsācis saraksti. Pēc 30 minūtēm Olga jau stāvējusi pie durvīm. Tālākie notikumi attīstījušies strauji, intervijā žurnālam "Kas Jauns" atklāj Kambala. Nu abi dzīvo kopā un bauda mīlestību.

Žurnālam Olga pastāsta, ka bija precējusies 16 gadus un šajā laulībā dzimušas trīs meitas. Ar Kasparu viņa sāka satikties, būdama vēl precēta sieva, taču viņa dēļ savu laulību nolēmusi šķirt oficiāli. "Viņš man vienreiz pārmeta, ka esot ar precētu sievieti. Nākamajā dienā aizgāju un sakārtoju visus dokumentus, lai būtu brīva. Un viņam bija taisnība – pēc laulības šķiršanas tas posms attiecībās ar Kasparu uzlabojās. Man ļoti patīk, ka Kaspars ir vīrišķīgs vīrietis. Ar viņu kopā es esmu laimīga," teic Olga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!